• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Челник Delphin RAZOR USB

Модел:
101000358
Наличност:
В наличност
Цена
30.00лв.
с ДДС 30.00лв.

Описание

Delphin RAZOR USB е практичен LED челник с вградена 500mAh Li-Ion батерия. Предлага се в зелен цвят. Може да бъде прикрепен и към козирка на шапка благодарение на лекото си тегло. Челникът е оборудван със сензор за движение и функция памет, която поддържа интензивността и цвета на светлината.

Челникът осигурява две степени на интензивност на бялата светлина и също така е оборудван с два червени светодиода. След като натиснете бутона за първи път, ще бъде наличен заряд от 30% с време на работа 8 часа. След второто натискане ще получите заряд от 100% с време на работа 3 часа.

След натискане на бутона за трети път ще се появи червена светлина със 100% заряд и време на работа 8 часа. Интензитетът на светлината при пълна мощност е 85lm. Можете лесно да го зареждате само за два часа чрез USB или външна батерия.

Нощният риболов се отблагодарява на упоритите рибари. Единствен негов недостатък е липсата на естествена светлина. Далновидният рибар никога не тръгва към реката за да лови нощем, без да се е снабдил с качествено изкуствено осветление. Какво е по-добре да избере – ръчен фенер или такъв, който се носи на главата? Категорично челникът е по-добрият вариант, особено ако притежава достойнствата на Delphin RAZOR.

Причини да си набавите качествен челник?

Сред различните видове фенери за риболов, най-удобни са 2 вида: лампа и челник. Първият тип е универсално осветително тяло, което е лесно да се фиксира под купола на палатката или да се вземе на лодка. Благодарение на големия брой светодиоди фенерът дава много светлина. Челникът е приложим за всички горепосочени възможности, но преди всичко той освобождава ръцете на рибаря и теглото му е много по-малко, за разлика от фенера-лампа.

Рибарските челници биват два вида: полупрофесионални и професионални. С ниското си тегло и множество режими на светене, RAZOR превъзхожда дори някои от професионалните модели. Той е оборудван със сензор за движение, така че не се налага да го докосвате, когато сте с мокри или мръсни ръце.

Наличието на памет, ви позволява да фиксирате най-удобната яркост на светлинния лъч. Вградената 500mAh Li-Ion батерия има до 8 часа работен живот при икономичен режим на работа. Зареждането на батерията отнема само два часа. Наличието на USB кабел за зареждане в комплект с челника ви позволява да използвате външна батерия за зареждане на осветителя.

Основни параметри при избора на челник

Най-важните параметри в характеристиките на един челник са: яркост и цвят на светлината и режими на работа. Яркостта се измерва в лумени - колкото повече, толкова по-ярко свети съответно светодиодът в челника. За риболов са най-подходящи челниците с яркост от 35 до 60 лумена. Нашият модел е с капацитет 85lm при максимална мощност.

Челниците за риболов се предлагат в разнообразие от цветове на LED светлината. Студената бяла светлина е много удобна при работа, но в процес на лова, тя може да изплаши рибата. Наличието на червена светлина е идеална опция, защото след изключване на червеното осветление очите бързо свикват с тъмнината.

Видео

Препоръчани продукти