• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Кръгла кофа с капак Delphin FEEDER

Модел:
920000363
Наличност:
В наличност
Цена
20.00лв. 16.00лв.
с ДДС 16.00лв.

Спестявате 4.00лв.


Описание

Пластмасовите кофи DELPHIN FEEDER, са идеални за приготвяне на смеси, когато излизате на риболов за по-кратък период от време. Тези кофи се предлагат в приятен цвят бордо и отпечатана марка. Снабдени с дръжка, направена от метал, с пластмасов захват за по-добър транспорт. Кофите се предлага с капак, който защитава съдържанието и предпазва сместа от изсушаване.

Словашката марка Delphin се е погрижила да предостави на любителите на риболова всички необходими принадлежности за приятно прекарване край водоема и богат улов. Можете да закупите от електронния ни магазин кръгла кофа с капак от серията FEEDER. Това е най-доброто решение за съхранение на вашите захранки, а също и един много привлекателен аксесоар.

Защо е по-разумно да използвате специален съд за захранката?

Кофите на словашката марка са не просто стилни и привлекателни, но преди всичко безопасни за съхранение на вашата захранка. Много риболовци използват за тази цел кофи от латекс и други строителни материали. Това решение, макар и доста практично, може да се окаже погрешен подход, защото някои химични субстанции не могат да бъдат напълно премахнати от съда, дори след много внимателно измиване.

Освен това, имайте предвид, че рибата има силно развито обоняние. Тя може да долови миризми, които са напълно недоловими за човека, при което просто ще откаже да се доближи до храната, която сте ѝ приготвили. Това ще бъде ненужно разхищение на средства и време, независимо дали лично сте приготвили сместа или сте използвали готова захранка.

Не на последно място е визията на продукта. Появявайки се край реката или язовира с този красив съд, ще привлечете погледите на останалите рибари. Стилният цвят бордо е цвят, който се забелязва отдалече. Брандираната кофа с големи надписи на серията и марката показва, че подхождате към риболова изключително отговорно.

Изберете кофата според нейния обем

Можете да изберете кофа Delphin FEEDER според нейния обем. Предлагаме ви два перфектни варианта за голямо количество захранка – 10 и 17 литра. Изберете продукта според количеството храна, което обикновено вземате, отивайки на лов за шаран.

Не е желателно да купувате твърде голям съд, ако планирате да съхранявате малко количество продукт. Колкото повече разстояние има между съдържанието на съда и капака, толкова повече ще бъде нивото на кислород, а това създава риск от окисление и изсъхване на мокрите смеси.

Видео

Препоръчани продукти