• Тройни куки BOMB!
 • ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Тройни куки BOMB!

Наличност:
В наличност
Модел:
966101001
Производител:
DELPHIN
Цена
5.70лв.
с ДДС 5.70лв.

Описание

Универсална тройна кука BOMB! MultiHook TRIPLE може да се използва при смяна на тройка с воблери или други примамки, както и при създаването на „жила“, чрез системата TWISTO. Изключително острите куки гарантират, че няма да изпуснете улова. Гаранция за качеството на острието и устойчивостта на куките BOMB! е това, че те се предоставят от световноизвестния производител Mustad!

Режещият им ръб е с дълъг живот. Благодарение на подобрената производствена технология, използваща висококачествена въглеродна стомана, остротата и здравината са гарантирани. Куката се фиксира идеално в устата на рибата и можете напълно да разчитате на нея по време на борбата.

Предлагаме ви Тройни куки BOMB в комплект от 6 броя – продукт на словашката марка Delphin, който се отличава с удивителна острота и здравина. Благодарение на специалната въглеродна стомана, използвана за тяхното производство, куките запазват остротата на режещия си ръб в продължение на години, дори при интензивна употреба. Предлагаме също отличен избор от размери.

Особености на тройната кука

Куката е изключително важен елемент на риболовното оборудване, правилният избор на който, в голяма степен определя успеха в риболова. Куките служат не само за улавяне на рибата, но и за закрепване на стръвта по време на подготовката на такъма. Тройните куки се използват най-често при работа с изкуствени спининг примамки.

Практически всички воблери, клатещи и въртящи се блесни се окомплектоват с тройници. Доста рядко се случва да се използват с меки примамки, изработени от пластмаса и пяна. Такъв монтаж е приложим единствено при идеални условия на риболов, когато вероятността от захващане на подводни препятствия (клони, камъни, неравности по дъното) е минимална.

Масово произвежданите риболовни куки са условно разделени на следните основни видове:

 • Според формата на цевта - класически, оригинални, офсетни, джиг;
 • Според формата на острието - прави, стъпаловидни, огънати, с брада, без брада;
 • Според формата на главата - с пръстен, с лопатка, с обица;
 • Според предназначението – универсални, шаранджийски, мухарски;
 • Според условията на употреба - за прясна вода, за солена вода, с анти-кука;
 • Според функцията на цевта - прости, с нарези, с пружина, с цветно покритие.

Независимо от формата, всяка кука има стандартна дължина на цевта. Освен това се произвеждат и специални модели с удължена цев, подходящи при използването на червеи за примамка. Скъсените цеви се използват за риболов на силни риби с малки монтажи. На цевите на големите тройни куки за риболов могат допълнително да се изработят бради (от 1 до 4 броя), които да послужат за фиксиране на примамката.

Желателно е да маркирате номера на куките, който искате да получите, когато създавате своята поръчка!

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти