• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Монофилно влакно Delphin KYOTO blue

Модел:
101000143
Наличност:
Очаква доставка
Цена
5.90лв.
с ДДС 5.90лв.
Описание

Kyoto е сред влакната на Delphin от най-висок клас, които се произвеждат в Япония. Благодарение на изключителната си устойчивост на триене и нулевото разтягане, това влакно е благословия за всички, които ловят риба в най-трудните терени, когато трябва да реагирате незабавно, дори и при най-лекото дръпване. Това влакно е изключително подходящо за изключително лек спининг и фидер риболов.

Качествата на по-тънките диаметри са подходящи за създаването на мухарски монтажи. KYOTO е просто изключително влакно, което може да се използва с повечето риболовни техники, които изискват нулева разтегливост на влакното, което ви улеснява при реакцията дори и на най-нежните дръпвания.

Kyoto се базира на ядро със средна твърдост с твърда и гладка повърхност. Комбинацията на тези два атрибута го прави идеалното влакно, ако желаете монофил с нулева разтегливост и с отлична здравина на възлите.

Delphin KYOTO blue е синьо монофилно влакно, което можем да приемем за еталон на високото японско качество. Благодарение на нулевата си разтегливост и здравина на възлите, то е подходящо за риболов в най-тежките терени. С повишената си устойчивост на триене и ядро със средна твърдост, Киото е идеалната корда за мухарски монтажи при спининг и фидер риболов.

Предимства на монофилното влакно

Мофилното влакно се счита за класика в риболова вече седем десетилетия. То е спечелило своята популярност при всеки вид риболов, притежавайки редица положителни качества, които допринасят за надеждността и комфорта на риболова. С изобретяването на синтетичните материали, ерата на конския косъм, коприната, лена и памука в риболова приключи напълно и безвъзвратно, предавайки щафетата на здравата и прозрачна изкуствена нишка, идеална за много условия.

Днес монофилът е достъпен като цена за всеки риболовец, а работните му параметри и характеристики варират в широки граници, в които е много лесно да се ориентирате и съответно да изберете правилния продукт, според условията на риболов. Какво точно представляват монофилните влакна? Нека разберем:

Моновлакната са продукт на химическата индустрия, тъй като са изработени от полиамидни материали. В по-голяма степен това са капрон, найлон или полиетилен, от които се произвеждат модерни риболовни влакна. Американците са едни от първите производители на синтетични корди още през 30-те години на миналия век, а след тях тези иновативни технологии бяха възприети от европейски и японски корпорации, специализирани в производството на полиамидни влакна и материали в следвоенния период.

Въпреки вече значителния период от пускане на монофилното влакно в масово производство, всяка година производителите подобряват своите продукти, придавайки им определени качества, които допринасят за увеличаване на здравината с намаляване на диаметъра и намаляване на коефициентите на разтягане. Това само засилва интереса към моно влакното и запазването му на водещи позиции при оборудване на разнообразни риболовни техники.

DELPHIN KYOTO може да се закупи в широк диапазон от размери. Необходимо е да маркирате желания размер, когато създавате своята поръчка.

Видео

Препоръчани продукти