• Плетено влакно Delphin HERO 8 / green
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Плетено влакно Delphin HERO 8 / green

Наличност:
В наличност
Модел:
101001690
Производител:
DELPHIN
Цена
34.00лв.
с ДДС 34.00лв.

Описание

Delphin HERO 8 е надеждно плетено влакно, плетено от 8 PE микрофибри. Систематичното плетене на влакната постига отлична товароносимост на линията, почти нулево удължение и много по-фина повърхност в сравнение с 4-те влакнести въжета. По този начин ударът незабавно се прехвърля от стръвта към въдицата, което ви позволява да реагирате много по-бързо.

Освен това, благодарение на по-гладката повърхност, влакното е много по-нежно към водачите на въдицата, отколкото 4-те влакнести въжета. HERO 8 иам специална обработка на повърхността, което предотвратява абсорбация. Благодарение на широката гама от диаметри и товароносимост, която се предлага, Delphin HERO 8 е много подходящ за използване в повечето техники за риболов!

Зеленото плетено влакно Delphin HERO 8 е подходящо за риболов във водоеми, по чието дъно има обилна растителност. Шнурът ще се слее с околната обстановка и ще остане невидим за рибата. Незабележимостта е едно от основните изисквания към риболовната линия, а другото е здравината. Тази уникална подсилена корда няма да ви изневери дори при лов в най-сложните участъци и при борба с най-едрите екземпляри.

Супер здраво влакно: нужно ли ни е изобщо?

Шнурът е другото (неофициално) наименование на плетените влакна. Те са с повишена здравина и ви гарантират по-дълъг срок на използване от обикновените найлонови корди. Плетеното влакно е синоним на здравина и неразтегливост при риболов на спининг. Именно високата якост кара рибарите да го използват и в други области на риболова, освен при спининг.

В използването на плетените корди обаче си има специфични моменти, които е важно да се познават. Ако имате горчив опит с този вид линии, трябва да знаете, че твърде дебелата корда няма да успее да повиши чувствителността на въдицата ви, ако по начало ѝ липсва това качество.

Отличителни характеристики на плетените влакна

Ако сравните обикновено влакно и плетено с еднакъв диаметър, то силата на първото ще бъде три пъти по-малка от тази на нейния конкурент. Освен това, плетените корди не се разтягат, когато са изложени на голямо натоварване. Те също така са по-издръжливи и имат много по-дълъг експлоатационен живот, поради факта, че не загниват.

Имайки предвид, че че уловът на съвременните рибари не е особено разнообразен и максималното тегло на рибата не е толкова голямо, трябва да обърнете внимание на размера на шнура - дебелината му трябва да бъде максимум 0,1 mm. Влакното Delphin HERO 8 е с по-голяма дебелина, но благодарение на по-гладката му повърхност, то е много по-нежно към водачите на въдицата, отколкото 4-те влакнестите шнурове.

Предлагаме въпросното влакно в няколко различни размера. Необходимо е да маркирате размера, който желаете да поръчате, когато създавате своята поръчка!

Видео

Препоръчани продукти