• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Плетено влакно Delphin ASTRO 8

Модел:
101000077
Наличност:
В наличност
Цена
26.50лв.
с ДДС 26.50лв.

Описание

Това плетено влакно е изработено от осем РЕ нишки, които са комбинирани заедно, за да образуват кръгло напречно сечение. Влакното е високо устойчиво на триене и много здраво при възли. Влакното ASTRO 8 е идеално гладко, благодарение на плътното оплитане на отделните влакна. То е без никаква разтегливост, така че можете незабавно да усетите, когато рибата захапе примамката.

Повърхността на влакното е покрита със специално покритие, което го прави изключително меко с много ниска устойчивост на вода, като едновременно с това, то е и по-малко шумно. Благодарение на големия брой различни диаметри, тези влакна са идеални за всякакви типове техники на спининг или фидерен риболов.

Плетеното влакно DELPHIN Astro 8 е уникално по своята структура и работни възможности. Изработено е от 8 полиетиленови нишки, оплетени така, че да образуват кръгло напречно сечение. Високата устойчивост на триене, понижените нива на шум и изключителната здравина на възлите, правят този продукт идеален за улов на огромни хищници. Предлагаме ви широк спектър от дебелини, за да изберете подходящия модел за конкретен вид техника или вид риболов.

Защо и кога плетеното влакно е по-добрият вариант?

Като начало можем да посочим, че плетените влакна са много по-здрави от монофилните от найлон при еднакво напречно сечение. Това е същественото и основно предимство на плетките, към което ще добавим факта, че те почти не се разтягат. Въпросното им качество прави цялото оборудване много по-чувствително .

Високата чувствителност на плетеното влакно на Delphin е изключително полезна при риболов на далечни разстояния, наличие на вятър и силно течение. Когато основното влакно не се разтяга, контактът на въдицата с примамката става по-ясен, а кълването и докосванията на дъното на стръвта се усещат добре от рибаря. Това предимство на плетената линия е особено забележимо по време на риболов с с джиг глави, силиконови примамки и др.

Недостатъци, които не засягат Astro 8

Плетените рибарски корди се характеризират с някои недостатъци, които са почти напълно премахнати в продуктите на словашката марка. Един от тях е високата цена, спрямо монофиламентите. Сами можете да се уверите, че цената на влакното, представено тук, е отлична.

Шумът и повишеното триене при преминаване през водачите са други недостатъци, изчистени напълно в разработката на Astro 8. Това се дължи на идеално гладката му повърхност и плътното оплитане на отделните влакна. Специалното защитно покритие намалява шумовете и същевременно защитава кордата от пораженията на влагата. По този начин тя става устойчива и на ниски температури, понеже структурата на нишките не допуска висока влагоабсорбация.

Необходимо е да маркирате желания диаметър, когато създавате своята поръчка. Уверете се, че избирате правилната дебелина или поръчайте няколко различни варианти. Достъпната цена ви позволява да го направите.

Видео

Препоръчани продукти