• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Монофилно влакно Delphin MAMBA Carp / camouflage

Модел:
101001651
Наличност:
В наличност
Цена
42.00лв.
с ДДС 42.00лв.

Описание

Отлично монофиламентно влакно за шаран с уникален 3D мотив. MAMBA е с отлични характеристики, като здравина на възел или висока товароносимост. Благодарение на своя уникален камуфлажен дизайн влакното бързо се слива със заобикалящата го среда. Неговата здравина и устойчивост на абразия го предопределят за употреба дори и в трудни условия.

Неговата изключително гладка и фина повърхност позволява то да бъде използвано за далечно замятане. Благодарение на тези характеристики, Delphin MAMBA се смята за универсално монофиламентно влакно за шаран, което отговаря на най-високите изисквания и на което можете да разчитате във всяка една ситуация.

MM/LBS: 0.26mm/11.4lbs, 0.28mm/13.4lbs, 0.30mm/15.5lbs, 0.32mm/16.3lbs, 0.34mm/17.8lbs

Delphin MAMBA Carp е монофилно влакно – основна линия за почти всички видове въдици и техники на риболов. Камуфлажният дизайн го прави невидимо във водата и ви позволява да преследвате дори най-предпазливите екземпляри. Влакното се предлага в няколко дебелини – 0,28, 0,30 и 0,32мм при дължина на ролката 1200м.

Технически особености на монофилните влакна?

Монофилната линия се произвежда от полиестер или найлон. Тя има отлични експлоатационни характеристики, благодарение на което придоби широка популярност сред риболовците по целия свят. Основната задача при производството на монофиламент е да се получи желаната здравина и еластичност при минимална дебелина.

Ето защо въдица, окомплектована с монофилна корда се счита за най-подходяща за лов на почти всякакъв вид риба, независимо дали е спокойна или хищна - шаран, карас, ленок, щука или пъстърва. Също така използването на монофиламент не се ограничава до определен тип водоем. С камуфлажния си принт, Мамба става незабележима в чисти и в затревени басейни.

Монофилното влакно по правило се продава навито на макара, върху която са посочени неговата дължина и диаметър. Това е много удобно, тъй като купувачът може лесно да се ориентира в предлагания асортимент и да вземе само най-необходимия му материал за риболов.

Защо риболовците избират монофилните влакна?

От онлайн магазин Рибарчето можете да закупите монофилното влакно Mamba Carp с диаметър от 0,28 mm до 0,32 mm, предназначено за натоварване с минимална дебелина до 1 kg и с максимална дебелина до 35 kg. Монофиламентната линия има отлични характеристики. Тя е с нисък коефициент на триене по водачите на пръта, което позволява лесно замятане с малки монтажи.

Delphin MAMBA осигурява ниско съпротивление при поставяне на лека стръв. Освен това при лов на хищници монофилната корда не създава ненужен шум, като по този начин не спира играта на стръвта. Избирайки монофиламент според предназначението и вида на риболова, можете значително да подобрите своите риболовни умения и да зарадвате семейството си с добър улов.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти