• Монофилно влакно FIN Strong CARP / fluo yellow
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Монофилно влакно FIN Strong CARP / fluo yellow

Наличност:
В наличност
Модел:
500604025
Производител:
FIN
Цена
12.00лв.
с ДДС 12.00лв.

Описание

Влакното, изработено от материал CPA 6.6, е първокласен продукт, произведен от FIN, Влакното FIN Strong CARP вероятно е най-здравото влакно на пазара измежду монофилните влакна, предназначени за спортен риболов. Неговата здравина във възел и способността за разтягане е резултат от компромисно решение, постигнато при неговото производство.

Влакното FIN STRONG CARP без съмнение е най-здравата корда (нисък коефициент на разтягане), но невероятно ниво на носимоспособност във възела. Влакното е без допълнително покритие, устойчиво на повреждане и удар. Процесът на нанасяне на покритие значително понижава носимоспособността на влакното. 

Диаметър/Носимоспособност:

0,25 мм /5,5 кг    0,28 мм /6,5 кг    0,30 мм /7,7 кг    0,32 мм /8,8 кг    0,35 мм /10 кг 

Обърнете внимание:

Ограничаващ фактор по отношение на носимоспособността е възелът. В случай че забележите нежелан възел на влакното, отрежете го незабавно и направете нов монтаж. Начинът, по който връзвате възела, оказва същество влияние върху носимоспособността. Затягането на възела трябва да се извършва бавно и внимателно. Мястото на направа на възела трябва да бъде прецизно навлажнено или се препоръчва използване на продукт FIN KNOT LOY (за увеличаване на носимоспособността).  

Гаранция от FIN:

Информацията на етикета относно диаметъра, както и носимоспособността на влакното, е действителна. Моля, не сравнявайте с конкурентни марки. Стойностите от FIN са реални, с допустимо отклонение +/- 10%. 

Вижте още: