• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Монофилно влакно FIN Strong CARP / fluo yellow

Модел:
500604025
Наличност:
Очаква доставка
Цена
26.00лв.
с ДДС 26.00лв.
Описание

Влакното, изработено от материал CPA 6.6, е първокласен продукт, произведен от FIN, Влакното FIN Strong CARP вероятно е най-здравото влакно на пазара измежду монофилните влакна, предназначени за спортен риболов. Неговата здравина във възел и способността за разтягане е резултат от компромисно решение, постигнато при неговото производство.

Влакното FIN STRONG CARP без съмнение е най-здравата корда (нисък коефициент на разтягане), но невероятно ниво на носимоспособност във възела. Влакното е без допълнително покритие, устойчиво на повреждане и удар. Процесът на нанасяне на покритие значително понижава носимоспособността на влакното. 

Диаметър/Носимоспособност:

0,25 мм /5,5 кг    0,28 мм /6,5 кг    0,30 мм /7,7 кг    0,32 мм /8,8 кг    0,35 мм /10 кг 

Обърнете внимание:

Ограничаващ фактор по отношение на носимоспособността е възелът. В случай че забележите нежелан възел на влакното, отрежете го незабавно и направете нов монтаж. Начинът, по който връзвате възела, оказва същество влияние върху носимоспособността. Затягането на възела трябва да се извършва бавно и внимателно. Мястото на направа на възела трябва да бъде прецизно навлажнено или се препоръчва използване на продукт FIN KNOT LOY (за увеличаване на носимоспособността).  

Гаранция от FIN:

Информацията на етикета относно диаметъра, както и носимоспособността на влакното, е действителна. Моля, не сравнявайте с конкурентни марки. Стойностите от FIN са реални, с допустимо отклонение +/- 10%. 

Под марката FIN получавате първокласен продукт, изработен от материал CPA 06.06. Delphin FIN Strong CARP е може би най-здравата линия на пазара на професионални риболовни влакна. Силните влакна при възела и разширението почти винаги са компромис в процес на използване. FIN Strong CARP е безкомпромисно по-твърд монофиламент (ниско разширение), но с невероятно сила на разкъсване във възела.

Това влакно няма повърхностен устойчив на абразия слой, защото процесът на нанасянете му значително понижава напрежението на скъсване на линията. Влакното се предлага на ролки с различна дебелина и дължина. Възможните дължини, които можете да поръчате варират от 300 до 1200м. Необходимо е да маркирате опцията, която желаете да закупите.

Особеност на ярко жълтите монофилните влакна Fin

Ярко жълтият цвят при влакната FIN Strong CARP се получава чрез високотехнологични методи на обработка, като се преминава и през специфични тунинг и финиш процеси. За производството на високо забележими и силно контрастиращи влакна се използва полиамидна сплав, съдържаща относително голямо количество оцветители (черно, червено или жълто).

Естествените оцветители леко намаляват якостта на опън на линията. Следователно полиамидната сплав трябва да бъде проектирана по начин, който позволява оптимизиране на гъвкавостта на влакната след тунинг процеса, като в същото време се реализира възможно най-високата якост на опън.

С нашите цветни монофилни влакна Fin, ние постигнахме тези цели по един превъзходен начин. В сравнение с други продукти, STRONG се отличава с високи напрежения на скъсване, като в същото време запазва гъвкавост по-висока от средната. Ето защо тази корда намира своето приложение, когато методите за риболов или вида на водата изискват силно видима, но особено еластична линия, която не прави компромис по отношение устойчивост на разкъсване и сила на възела.

Предлагаме удобна възможност да закупите цветен монофиламент от премиум клас в жълт флуоресцентен цвят. Идеален за зимен и летен риболов, както и за всички видове риболов, където се изисква силно видима, мека и еластична корда с възможно най-висока якост на опън.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти