• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Монофилно влакно FIN Strong CAT

Модел:
500631050
Наличност:
В наличност
Цена
23.50лв.
с ДДС 23.50лв.

Описание

Изключително влакно за сомове, проектирано за екстремни ситуации, което Ви позволява да се възползвате максимално от рибарските си такъми. Влакното е много по-устойчиво на повреди, в сравнение със стандартните влакна. То е устойчиво, когато се използва и дърпа в области, изпълнени с препятствия. Неговата най-добра характеристика е изключителната му гъвкавост.

Тази характеристика е изключително важна, когато търсите влакно за сом, което ще издържи кратко претоварване при екстремни ситуации, като късо разстояние между рибата и пръчката, тъй като има сериозно напрежение по отношение на целия комплект. FIN STRONG CAT е без допълнително покритие, което го прави устойчиво на повреди и удари. Нанасянето и процеса на покритието значително понижават товароносимостта на влакното.

  • Диаметър/Товароносимост: 0,50 мм/14,4 кг 0,60 мм/20,64 кг

Имайте предвид: Ограничаващият фактор за товароносимостта на влакното са възлите. Ако забележите нежелани възли по вашето влакно, незабавно ги отрежете и направете нов такелаж. Начинът, по който връзвате възела, значително повлиява товароносимостта.

Затягането на възела трябва да се направи бавно и внимателно. Мястото, на което се прави възелът, трябва да бъде добре намокрено или се препоръчва използването на FIN KNOT LOY (за повишаване на товароносимостта).

Гаранция на FIN: Информацията на етикета, отнасяща се до диаметъра, както и до товароносимостта, е реална. Моля, не сравнявайте с етикети на конкуренти. Цифрите, предоставени от FIN са реални, с толеранс от +/- 10%.

Видео

Препоръчани продукти