• Влакно Shock Line 80m
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Влакно Shock Line 80m

Наличност:
В наличност
Модел:
500706040
Производител:
FIN
Цена
8.60лв.
с ДДС 8.60лв.

Описание

Shock line се използва за завършване на монтажа, което позволява хвърляне на стръвта без опасност от разкъсване или претоварване на линията. SHOCK LINE модела се базира на абразивна основа. SHOCK LINE е много по-устойчива на абразивни повърхности от други стандартни найлонови линии. Напълно подходяща е за риболов във води пълни с миди, черупки, остри камъни и други. Употребата на CPA 6.6 материал гарантира ниска фрикция и висока абразивност в сравнение с други направено от PA 6 материал.

Бележка: лимитиращ фактор за носещата способност е възела. В случай, че видите нежелан възел,  веднага го премахнете и направете нов монтаж. Начина на правене на възела значително влияе на носещия капацитет. Затягането на възела трябва да бъде направено бавно и внимателно. Мястото, на което ще правите възела трябва да бъде мокро или препоръчително може да използвате FIN KNOT LOY (за увеличаване на носещия капацитет).

FIN гарантира: информацията на етикета относно диаметъра и носещия капацитет е вярна. Моля не сравнявайте с етикети на други производители. Числата на FIN са истински, като може да има неточност от порядъка на +/- 10%.

 

Препоръчани продукти