Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Размер кеп
  0
  0
  0
  0
  0
 • Дължина дръжка
  0
  0
  0
  0
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Риболовни принадлежности

Вирбел A-02/10 бр

Очаква доставка

Живарник Delphin LUX
Живарник Delphin LUX

Очаква доставка

Богата гама риболовни принадлежности с отлично качество и достъпна цена ви очаква в тази категория на онлайн магазин рибарчето. В раздела са представени няколко групи приспособления, всяко от които със специфично приложение в даден стил риболов. Всяка група приспособления е представена самостоятелно в собствен раздел, за да ви бъде по-лесно да се фокусирате само върху интересуващите ви в момента продукти.

Какво ви предлагаме?

Видовете рибарски принадлежности, представени в раздела обхващат различни методи на ловене на различни видове риба. Преди да им обърнем по-специално внимание, държим да ви уверим в тяхното превъзходно качество. Всички продукти са част от портфолиото на словашката марка DELPHIN. Бранд, станал популярен с високото качество и достъпна цена на своите разработки.

Разделът обединява няколко подраздела, в които самостоятелно са представени:

 • Кепове;
 • Фидер и спининг приспособления;
 • Такъми за риболов на сом;
 • Универсални приспособления – вирбели, карабини, тежести и др.

В случай че ви е нужна антиусукваща тръба или бърза връзка с антиусукващо устройство, това е мястото, където бързо ще ги намерите. Фидер тръбичките SPRING са изработени от омекотена пластмаса, която се отличава с изключителната си гъвкавост, но и със своята твърдост. Комплектът Delphin FDR QUICK включва 5 броя клипсове с шарнир и 5 броя антиусукващи конуса. Той осигурява сигурно свързване на фидерните компоненти без опасност от заплитане.

В каталога ни и по-конкретно в категорията, представяща нашите евтини риболовни принадлежности, ще попаднете и на идеалния за целите ви вирбел за сом. Серията вирбели CATKONG, са често използван аксесоар за изработка на различни видове монтажи. При нас можете да избирате от различни размери.

Вързаните куки DELPHIN серия Proxy 8 са идеалният фидерен монтаж, изработен от Proxi 8 плетено влакно, и завършващи с възел за стръв. Тези монтажи са изключително практични, защото позволяват на рибарите да ги използват незабавно или да извършат бърза смяна, без да губят време. Монтажът е оборудван с качествена рибарска кука chinu.

Кепът – принадлежност, която трябва да имате

Едва ли има магазин за риболовни принадлежности, който да не предлага добър избор от кепове. Този инструмент прави риболова интересен и сигурен. Всеки рибар, потеглящ към реката мечтае да улови трофейна риба, и когато такъв екземпляр се хване на въдицата, кепът помага той да бъде изваден сигурно и лесно.

Необходимо е да се знае, че размерът на кепа трябва да съответства на очаквания улов. Онези от вас, преследващи разнообразни риби се нуждаят от поне няколко такива инструмента, но има и вариант да се намери приспособим към различните условия модел. Изборът на кеп зависи в голяма степен от условията на риболова – дали ще ловите от лодка или от брега?

Риболовът от лодка ви спестява нуждата да търсите уред с дълга дръжка и тогава бихте могли да се фокусирате върху модел с по-голям диаметър. Ако ловите от брега обаче, особено от стръмен и висок бряг, е удачно да потърсите изделие с по-дълга дръжка и по-малък размер. Кеповете, предлагани в болшинството магазини за риболовни принадлежности са с разтегателни/телескопични дръжки.

Телескопичната дръжка позволява на инструмента да придобие по-компактна форма и да стане по-удобен за транспортиране и придвижване около водоема. За жалост не всички продукти притежават нужната здравина, особено предлаганите в някои съмнителни сайтове за риболовни принадлежности.

Изцяло алуминиевият корпус на кеповете Delphin OMEGA наред с дебелия стенен профил с външен диаметър на дръжката 32 мм им позволява да се справят с голямо натоварване, без да бъдат повредени. Телескопът им се състои от две части, а главата има заключващ механизъм. Едва ли бихте намерили по-качествено решение на толкова изгодна цена.

Вирбели с лагери, карабинки и стопери

Монтажите с вирбели са сред най-евтините риболовни принадлежности, необходими за спининг риболов. От този раздел на специализирания ни онлайн магазин имате възможност да се снабдите с отлични продукти на словашкия бранд Делфин. Вирбелите ни са оборудвани с необходимите крепежи – гумени стопери, с карабинка за фидер, с лагер, с подвижна плувка и т.н.

Вирбелът с карабинка от серия GLIDER се самозатяга, т.е. дори при екстремни натоварвания, закопчалката, макар и деформирана, не се разкопчава или спуква. Закопчалката за кръстосано заключване е направена от достатъчно дебела еластична тел, така че да може да издържи максимални натоварвания. Този модел е идеален за тролинг на големи риби, когато всички елементи на оборудването са подложени на повишен стрес. Вирбелите ни се предлагат в широка гама от размери и много гъвкав дизайн.

Живарници, удобни както за рибаря, така и за рибата

Разделът ви дава възможност да се снабдите с висок клас живарници. Продуктите на марката са първокласни риболовни принадлежности с наистина достъпни цени, в чиито отлични характеристики ще се убедите лично в процес на използване. Не подценявайте необходимостта от живарник, защото той е сред критичните атрибути в риболовната дейност.

За новаците ще вметнем, че живарникът служи за съхранение на рибата във водата, без тя да има възможност да избяга. Обикновено се изработват от телена мрежа, но по-добрите изделия са направени от синтетичен материал. Вторият вариант е по-удобен за използване и по-малко травмиращ за рибата.

Живарниците, представени в каталога ни са изработени от покрита с каучук мрежа, която не мирише, съхне бързо и е напълно безопасна за вашия улов. Малко магазини за риболовни принадлежности ще ви предложат такъв аксесоар на толкова атрактивна цена. Имате пълна гаранция, че рибите ви са защитени от наранявания по време на техния престой в живарника, предоставен от нас.

Погрижили сме се да ви предоставим цялата гама принадлежности за риболов, нужни на запаления риболовец. В случай че не откривате нужното ви в момента приспособление, не се колебайте да се свържете с нас. Със сигурност то присъства в асортимента ни, но просто не сте успели да го откриете. Екипът ни ще ви помогне да получите максимално удовлетворение от престоя си във фирмения ни сайт.

Пожелаваме ви успешно пазаруване!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ