Филтър
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Рачила

Няма добавени продукти в тази категория.

Успехът в риболова на ракообразни и дребни риби за стръв зависи преди всичко от качеството на използваното оборудване. За успешното провеждане на този процес е най-рационално да закупите добро рачило. Тук в онлайн магазин Рибарчето ще ви предложим висококачествени приспособления на марката DELPHIN. Качествени продукти на достъпна цена.

Особености и приложение на рачилото

Рачилото е рибарско приспособление, което се продава в готов за употреба формат. Като функция, то представлява вид капан, който е лек и удобен за употреба. По вид на конструкцията наподобява познатите в миналото „паяжини” – състои се от тънка метална рамка, покрита с плътна мрежа. В конструкцията са направени отвори с клапан, през които раците и някои малки рибки влизат, оказвайки се в капан.

Поради добре обмисления си, но същевременно прост дизайн, готовите рачила не изискват специални умения и опит, за да бъдат използвани. Рачилата на словашкия бранд DELPHIN са направени от PE (полиетиленова) мрежа и имат пръстен в горната част, който служи за закачане на дръжка с кука. Размерът на отворите на мрежата е 5 х 5мм.

Защо е важно да закупите такова приспособление на изгодна цена?

Риболовът е скъпо занимание, независимо дали се практикува като спорт или заради вкуса на различните водни обитатели. Дори хората, използващи базово оборудване, са вложили не малко средства в покупката на необходимите им приспособления. Все пак живеем в ерата на високите технологии, в която е странно и неудачно да се лови риба със самоделно направена пръчка.

Ето защо за средностатистическия рибар е от значение да намери рачило на колкото е възможно по-ниска цена. Високата стойност на такова приспособление е оправдана само когато се използва за професионални цели. Ако просто обичате да ловите и похапвате речни раци, е по-уместно да намерите онлайн магазин, предлагащ изгодно качествени и практични рибарски принадлежности.

В каталога ни „раколовките”, както някои рибари наричат рачилата, са добре представени. С времето броят и видът на продуктите ще се увеличава, за да бъде изборът ви още по-широк. Качеството на предлаганите от нас риболовни стоки е проверено и потвърдено във времето. Доказват го и многобройните положителни отзиви от наши редовни клиенти и нови потребители.

На съвременния пазар рачилата са представени в максимално разнообразие от материали и форми. По форма те биват: кръгли, квадратни, правоъгълни, трапецовидни и конусообразни. Между тях няма никаква разлика в ефективността на ловене. Формата засяга единствено вътрешния обем и съответната вместимост на приспособленията.

Всяко от рачилата, представени в каталога ни е предназначено за улавяне на ракообразни във всякакви водоеми – реки, язовири, морета и езера. Качеството на продуктите е 100% гарантирано. Конструкция от неръждаема стомана и плътната мрежа, направена от екологично чист полимерен материал, правят капаните ни за раци удобни и дълготрайни. Те не се страхуват от постоянна влага и други агресивни условия на използване.

Купувайки рачило за раци от нашия сайт, можете да бъдете напълно уверени, че то ще ви награди с богат улов. Изделията ни са подходящи както за професионални риболовци, така и за напълно начинаещи в това пристрастяващо занимание. В магазина ни ще намерите също нужните за целите ви ароматни примамки и други аксесоари, които ще ви осигурят удобство при самия лов, съхранението и транспортирането на уловената плячка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ