• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Кеп Delphin SPIN - 40x30cm

Наличност:
В наличност
Модел:
942000325
Производител:
DELPHIN
Цена
34.00лв.
с ДДС 34.00лв.

Описание

Перфектно изработеното кепче за спининг ще задоволи всичките ви желания. Благодарение на неговия  прецизен дизайн и направа няма да намерите никакви грешки. Мека черна мрежа, закачена към лека, но здрава алуминиева рамка. Тъй като мрежата е много мека, няма риск от нанасяне на някаква щета на вашия улов.

Кепчето е с ергономична форма, а дръжката леко се огъва, за по-лесно изтегляне на рибата. Благодарение на специалната конструкция на дръжката, тя е много лека, но от друга страна много здрава. Кепчето ще плува на повърхността ако бъде изпуснато, а няма веднага да потъне. Завършено е с колан с гумено покритие и карабинка, която позволява закачането на мрежата.

Технически параметри:

  • Гумено покритие – не
  • Размер на процепите – 2 х 2 мм
  • Дължина на колана - 35 см 

Delphin SPIN е висококачествен, компактен риболовен кеп, подходящ за почти всеки вид риболов. Размерите на отвора му са 40 х 30см, така че да можете да изваждате с кепа риби с всякакъв размер сигурно и безопасно. Рамката и дръжката на мрежата са изработени от алуминий, а мрежата - от найлон с размер на окото 2 х 2 мм, така че да не наранява рибите. Дългата и удобна дръжка е с ергономичен захват, облицована с каучук.

Защо не бива да се отказвате от помощта на качествен кеп

Много видове риби, дори уморени от дългата борба, наближавайки брега, предприемат отчаян опит да се освободят, правейки силен замах. Точно в този момент на помощ идва кепът, за да поеме щафетата и достави рибата сигурно на брега. Без него, при удара рибата може да прекъсне влакното и да ви се изплъзне, точно когато сте сигурни, че е ваша.

Кепът е изключително необходим в момента на повдигане на улова от водата. Той представлява просто приспособление, което много риболовци си правят сами. Неговите компоненти включват обръч, дръжка и мрежа. Конструкцията и мрежата могат да се изработят от различни материали. Нискобюджетните кепове са направени от алуминиева сплав, която е куха, за да се сведе до минимум теглото на продукта.

Кепът Delphin Spin ви позволява да ловите с лекота в продължение на часове. Благодарение на леката конструкция, при неволно изпускане във водата той няма да потъне. За да избегнете подобни инциденти, приспособлението е снабдено с гумена каишка с карабинер, предназначен за закачване към колан или към по-тежко оборудване.

Фината мека мрежа е едно от достойнствата на компактния кеп. Тя ви позволява да изваждате улова нежно и деликатно, без да го наранявате. Мрежата е изработена от здрави найлонови влакна, устойчиви на износване и продължително UV лъчение. За да съхраните кепа и удължите работния му живот, препоръчваме да го измивате с чиста вода и съхранявате на сухо място без пряка слънчева светлина.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти