Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Размер / Дължина
  0
  0
  0
  0
  0
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Изкуствени спининг примамки

В раздела е представена невероятната ни колекция от изкуствени спининг примамки. Тук ще намерите най-качествените и ефективни продукти от силикон, които имитират не само формата и цвета на различни видове риби, но и поведението им във водата. Доверете се на официален доставчик, който ще ви предложи най-новите продукти на марката DELPHIN на супер изгодни цени.

Свойства и плюсове на изкуствената стръв

Все по-голяма част от рибарите предпочитат да ловят с изкуствена примамка, вместо със жива. Това тяхно предпочитание е напълно разбираемо, предвид факта, че във втория случай примамката трябва да се улови. Недостигът на време за улов на малки рибки, с които хищникът да бъде примамен дава водещо предимство на изкуствената стръв.

Освен това доста често хищникът открадва примамката, без да се улови на въдицата. При изкуствения вариант тези недостатъци отсъстват. Изкуствените и конкретно силиконовите примамки се предлагат във всеки специализиран магазин. Могат да се намерят във всевъзможни форми, цветове и размери. Рибарите ги избират в зависимост от вида на целевата риба, вида на водоема, от сезона и интервала от денонощието, в който ще се лови.

Готовата примамка, предлагана в магазина ни, дава невероятно удобство на рибаря. Не е нужно да я ловите и съхранявате при определени условия. С нея няма проблеми при транспортиране до мястото на лова, включително на дълги разстояния, както е със живата стръв. Цената на примамките от силикон е поносима, така че загубата на един детайл не е причина за сериозно притеснение.

Изкуствените рибки, използвани в традиционния спининг риболов имат структура, изработена от метал, пластмаса и други полимерни материали, включително силикон. Като разновидност, най-популярни са примамките тип блесна, клатушките, воблерите и т.н. Активните силиконови примамки се радват на огромен интерес сред риболовците.

Те са в състояние перфектно да имитират движения, привлекателни за хищниците, практически без участието на риболовеца. Най-популярните опции сред спинърите са туистерите и вибро-опашките. Те се използват в тандем със специални джиг глави, състоящи се от грузила и куки. Разгледайте продуктите, представени в раздела и изберете идеалното решение за вашите цели.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ