• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Силиконова примамка BOMB! Fatty 5 бр - 12cm/DEEP

Модел:
690011206
Наличност:
В наличност
Цена
11.20лв.
с ДДС 11.20лв.

Описание

Fatty е горд носител на името си. Тази примамка е с масивно тяло, което завършва с относително тънка опашка. Опашката е това, което наистина провокира всички сетива на чакащите хищници. БОМБА! Fatty е перфектно изработена примамка. Прецизно изработените детайли, включително мека структура на тялото, са безупречни.

Благодарение на широкото предлагане на най-ефективните цветни варианти на Fatty е правилното средство за спинингов риболов. Ще оцените и самия материал на примамката, който е перфектно еластичен, приятно мек и благодарение на своята здравина е перфектно устойчив и издръжлив. Това гарантира безброй часове риболовна еуфория до водата!

Можете да закупите комплект от 5 броя силиконови примамки от серията BOMB на словашката марка DELPHIN. Моделът Fatty е с внушителни размери – дължина 12см. Можете да закупите силиконовата рибка в цвят по избор в зависимост от условията на риболов и особеностите на трофея, който смятате да преследвате. Тук е представен кафявият ни модел с красноречивото наименование Deep.

Приложение на меките примамки

Силиконовите примамки се използват успешно в спининг риболова от десетилетия. С времето свойствата на материала, както и дизайнът на изкуствената стръв търпи непрекъснати подобрения, а цената става все по-достъпна за редовия риболовец. Предимствата на примамките от силикон са достатъчно, за да се включват все по-често в риболовната практика.

Тези полезни приспособления се предлагат в множество размери, цветове и форми. Понякога дори най-опитните риболовци изпитват затруднения в избора на такива продукти. Предлагат се дори ядливи артикули, направени от специален материал, в състава на който влизат аминокиселини, атрактант, сол и рибено масло.

Предназначението на силиконовите примамки е да имитират живи организми от различни видове (червеи, жаби, ларви, рибки и др.), които са любими ястия в менюто на определен хищник. Fatty е подходящ за едри сомове и шарани, а също и за щуки и изобщо за представители на водния свят с крупни размери.

Кои са предимствата на примамката Bomb?

Тлъстата рибка, представена тук, е изработена от супер еластичен силикон и е от вида „плаващи” примамки. Плаваемостта се постига с по-висока плътност на материала, така че да се осигури потапяне под вода, но не и падане на дъното. Fatty има издължено тяло с тънка опашка. Нейната аеродинамична форма позволява на рибката да се движи във водата, имитирайки движенията на любимата плячка на повечето хищници.

Примамката в кафяв цвят е идеална за риболов на мудни хищници. Тя се задържа на повърхността на водния стълб дори при продължителни спирания. Вижда се добре в бистра вода и може да се използва във водоеми с по-силно течение. Монтира се чрез шарнирен метод заедно с олово Чебурашка върху офсетна или класическа кука.

Видео

Препоръчани продукти