• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Силиконова примамка Delphin ZANDERA UVs 10cm GALAXY

Модел:
101003465
Наличност:
В наличност
Цена
1.20лв.
с ДДС 1.20лв.

Описание

ZANDERA UVS е най-известният модел мека стръв на Delphin. Успяхме да съчетаем перфектната форма, най-атрактивните цветове и отличната цена! Фантастичното движение на стръвта ще привлече и най-хитрите хищници. Цялата концепция, от главата до опашката и най-малките детайли, е адаптирана за риболов на хищници. Не се заблуждавайте от името, със Zandera можете да привлечете много повече риба, не само бяла риба, ами и щука, сом или костур. Мекият характер на тази стръв й позволява да се движи по много плавен начин във всяка ситуация, било то джигинг или по-естествено движение на стръвта. Тялото е проектирано да бъде оребрено по две основни причини: първо, подводните вибрации са много привлекателни за хищниците; второ, винаги знаете точно къде да поставите куката и къде напуска тялото. На гърба и на корема има разрез за връх на куката, което позволява риболов дори и в най-обраслите води.

Може би се чудите какво означава UVS в този случай. Примамката е направена с ултравиолетови цветове за по-добро отразяване под вода, което ги прави много забележими. Помислихме и за силния аромат, който стръвта трябва да излъчва. Това ни води до „S“, което означава аромат на сол и риба, неустоима съставка за всеки хищник.

ZANDERA UVS предлага широка гама от най-ефективните цветови вариации, избрани според дългосрочни тестове в европейски води.

Видео

Препоръчани продукти