Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Оловни тежести в кутия

Предлагаме ви страхотната възможност да закупите оловни тежести в кутия, така че да имате под ръка избор от олова с различен размер и тегло. Меките олова за плувка на Delphin се предлагат в практична кутийка с дозатор, която ги държи разделени по видове и ги предпазва от изпадане и загуба. Необходимо е да маркирате предпочитаната по вид и тегло опаковка, когато създавате своята поръчка.

Предимства на комплектите с олова

Всеки рибар знае, че основна роля за добрия улов играе правилното хвърляне на стръвта, а то зависи от използваните тежести. В любителския риболов най-често се използват тежести от мека оловна сплав, каквито са и продуктите, представени в настоящата категория. Оловата са подходящи за въдици болонезе и махови монтажи.

Комплектите олова в удобен диспенсър са изработени от мека сплав, която е идеална за изработка на поплавъчни монтажи. В кутийката/диспенсър ще можете бързо и лесно да намерите необходимата ви форма или тегло за конкретния вид монтаж и условия на риболов. Прозрачният капак ви дава визуален достъп, за да намерите нужния ви такъм, преди да отворите кутията.

Тежестите се поставят в здрава пластмасова кутия с 6 отвора и се затварят с въртящ се капак. Дизайнът на опаковката е практичен и удобен, елиминиращ разпиляването на оловата. Големият избор от тегла в комплекта ви позволява да изберете правилното тегло, за да създадете голямо разнообразие от монтажи, от тежки за дъно до най-деликатните.

Особености на избора

При избора на риболовни тежести за риболов на шаран трябва да обърнете внимание на формата. Колкото по-издължена е формата на оловото, толкова по-добри са летателните му характеристики. Ето защо при замятане до най-отдалечените участъци се използват маслиновидни и куршумови грузила.

Колкото по-тежко е грузилото, толкова по-далечно и по-точно е замятането. Не забравяйте обаче, че теглото на оловото трябва да съответства на теста на пръта, в противен случай счупването му не може да бъде избегнато. Оловните топчета Delphin са добре калибрирани и еднакви по диаметър. Те са безупречна комбинация от прилично качество и повече от прилична цена.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ