• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Стойка за фидер MatchPRO

Модел:
920071
Наличност:
В наличност
Цена
28.00лв.
с ДДС 28.00лв.

Описание

Този фантастичен нов гребен на MatchPro ще ви грабне от пръв поглед. Топ дизайн и практичност, съчетани с качествена изработка и гумирано покритие на всеки елемент, за да не се наранява въдицата. Регулируемата глава Ви позволява да настроите въдицата в желаната от вас позиция.

Модерната и практична стойка за фидер от серията MatchPRO е качествен гребен, който е незаменима добавка за правилно разположение на резервните ви въдици. Като материал производителят е заложил на вече доказания вариант - EVA. Наличието на 10 слота за въдици позволява на рибаря да позиционира спретнато своите инструменти на подходящо разстояние един от друг.

Характеристики и предимства

Сгъваемият корпус на стойката значително ще опрости процеса на транспортиране в багажника на превозно средство. В резултат на това риболовецът ще може да вземе стойката за въдици със себе си на всеки водоем. В допълнение, практичният дизайн осигурява прост и ясен процес за монтиране и демонтиране на устройството. Моделът е проектиран е за свързване към основа тип телескоп.

Телескопичната основа на краката ще ви помогне самостоятелно да определите желаните параметри на височината. По този начин стойката може да се съобрази дори с неравния релеф на бреговата линия и да се регулира с пълна увереност. Моделът е изработен в практични цветове – черно и червено. Прорезите/слотовете на устройството са представени в ярко червен цвят. Такова устройство е незаменимо допълнение към риболовния арсенал на всеки рибар.

Качество на достъпна цена

Стойките за въдици на словашката марка DELPHIN се отличават с висока степен на удобство по време на активна експлоатация край реки и езера. Ергономичността, съчетана с деликатността на материала ги прави удобни за използване, включително при лоши метеорологични условия. Гуменото покритие на отворите на гребена ще предпази дръжките на въдиците ви от нараняване.

Модерната стойка за фидер въдици е със здрав корпус. В нейния дизайн производителят е предвидил наличието на всякакви елементи, които ви позволяват да управлявате гребена дори при риболов във ветровито време. Въртящата се глава ви дава възможност да изберете най-добрата позиция на въдиците си.

При риболов е важно да се уверите, че теглото на въдиците не накланя стойката назад. Ето защо, преди да закупите поставка за пръчки на конкурентна цена, трябва да се уверите в стабилната конструкция на модела.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти