• Щипка за пелети PELLET BANDER MatchPro
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Щипка за пелети PELLET BANDER MatchPro

Наличност:
В наличност
Модел:
920130
Производител:
MatchPRO
Цена
8.50лв.
с ДДС 8.50лв.

Описание

PELLET BANDER е изключително полезно приспособление, което помага да се улесни процесът на монтиране на стръвта. С негова помощ можете да заредите бързо и лесно пелета и други видове стръв.

Едно от важните качества на добрия риболовец е сръчността. Колкото и сръчен да е обаче човекът, в риболова има множество фини операции, които се изпълняват по-лесно и бързо с помощта на специални инструменти. Механичната щипка за пелети PELLET BANDER от серията MatchPro на DELPHIN е удобно приспособление, което ще ви улесни в окачването на изкуствени и живи примамки на куката.

Повече прецизност – повече риболовни успехи

Прецизността и лекотата на монтажа на пелетите позволяват на риболовеца да се фокусира максимално върху по-сложната задача – улавянето на трофея. Ето защо е важно в риболовната екипировка да присъства и щипка, когато за примамка се използват пелети или друга стръв с малки размери.

Щипката ще бъде от полза дори на онези от вас, които имат тънки и сръчни пръсти. Тя улеснява движенията, когато ръцете са мокри и хлъзгави от боравене с рибата. Инструментът също така предотвратява разхищението на готовата стръв. Макар цените на пелетите, които предлагаме, да са доста достъпни, никой не би искал да изгуби половината закупено количество при опит да зареди въдицата си с нова примамка.

Щипката има три заострени върха, които се движат в синхрон и захващат здраво дори най-фините и хлъзгави примамки. Много удобна при използване на червеи и друга жива стръв, чиито размери и хлъзгавост изискват по-умело боравене. PELLET BANDER е достатъчно компактен и лек, за да не се лишавате от безценната му помощ, отправяйки се към нови риболовни пътешествия.

Плуваща пластмаса

Корпусът на тази щипка за пелети е изработен от лека, плуваща пластмаса. Лекотата на материала е изключително важна не само за по-лесното носене на голямото количество рибарска екипировка, но и като защита от загуба. Ако случайно изпуснете инструмента във водата, той няма да потъне, което ви позволява да го вземете и да продължите да го използвате.

Ниската цена на това превъзходно устройство е сериозен стимул да го поръчате още сега. Заслужава си да инвестирате в качествено рибарско оборудване, защото то ще направи престоя ви край реката по-продуктивен и удовлетворяващ.

Видео

Препоръчани продукти