• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Метод фидер хранилка Delphin Method QUIX L / 20g

Модел:
101003075
Наличност:
В наличност
Цена
3.50лв.
с ДДС 3.50лв.

Описание

Метод фидер хранилка от висок клас, проектирана от екипа на Delphin. Има специфична форма, която държи захранката на място по време на замятане и я освобождава лесно след достигане на дъното. Голямо предимство на хранилката QUIX е лесната смяна на оловната част и тялото, благодарение на подвижна тръба и жлеб на оловната част. След като извадите тръбата от хранилката, можете лесно да я свалите от въдицата и да използвате друга с различно тегло. Тази гъвкавост ви позволява да се адаптирате към различни условия, без да преправяте цялото оборудване.

Формата на повода и прорезите осигуряват не само перфектен баланс на теглото, но и абсолютна стабилност на дъното на вашето място за риболов. Благодарение на аеродинамичната форма и удължената тръба, ще можете да изминете голямо разстояние с всяко замятане.

В допълнение, този продукт се предлага в стилен цвят бордо с черен повод, покрит с червени петна. Тази хранилка се доставя с вирбел за бърза смяна с предпазна ключалка и гумен стопер против заплитане.

 

Технически параметри:

Хранилка 55х30х25мм

Дължина на тръбата 85 мм

Видео


Препоръчани продукти