• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Фидер кошница PROFES MINI

Модел:
930110010
Наличност:
Очаква доставка
Цена
2.00лв.
с ДДС 2.00лв.
Описание

Професионалната фидер кошница на Delphin Profes MINI е с квадратна форма и с много правилно направени ръбове. Тя е изработена от здрав материал, която я предпазва от деформации, при зареждането със захранка. Кошницата има вирбел който служи за по-удобно прикрепване към монтажа.

  • Размери на кошницата: 26x20x44mm

Фидер кошница PROFES MINI се предлага във вариант 10, 20, 30 и 40гр. Благодарение на хранилките (кошници) вече можете да разположите захранката максимално близо до върха на въдицата. Заради специфичната си тежест, кошниците правят замятането много по-лесно и също така задържат стръвта на едно място.

Видове фидер кошници

Днес на пазара се предлага невероятно разнообразие фидер хранилки, като разликата обхваща теглото, материала, използван за производство и формата. Кошниците на Делфин, представени в нашия онлайн каталог, са отлично доказателство за многобройните вариации, в които може да бъде представен един риболовен продукт.

Обикновено хранилките се изработват от тел или метална мрежа, но има и изделия, направени от листова пластмаса. По правило металните кошници са много по-здрави и издръжливи, но те са и по-скъпи от другите. Ако все пак решите да закупите метална кошница, трябва да обърнете внимание на местата, където пръчките са запоени и местата на свързване. Ако връзките не са силни, тогава кошницата може бързо да се счупи.

По отношение на дизайна, кошниците биват затворени и открити. Ако ловите във водоем, където на практика няма течение, или още по-добре, в застояла вода, тогава конструкция от отворен тип е най-удачното решение. И обратно – ако течението е силно, затворената кошница е по-добър вариант. При него върхът е непосредствено зад захранката, което допринася за добрия улов.

Приложение на захранващото устройство

Хранилките, в това число и нашата PROFES MINI следва да се използват при риболов на дъно. Редно е да споменем, че има и продукти, които се използват за други видове риболов, например кошниците с плувка. Различните дизайни са също така съобразени с вида на захранката.

Някои модели са специално адаптирани за използване на ларви, а ако решите да използвате мляна стръв, то формата на кошницата ще е напълно различна. Ценовият диапазон на тези риболовни приспособления варира в широки граници. Средно за едно риболовно пътуване можете да изгубите или счупите до пет хранилки, така че нискобюджетните изделия на Делфин може да се окажат най-рентабилният вариант.

Видео

Препоръчани продукти