• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Шаранджийски куки Delphin RIGER TEFCON / 10+1 бр

Модел:
622710004
Наличност:
В наличност
Цена
5.80лв.
с ДДС 5.80лв.

Описание

Кукичките от бялата серия Delphin HOOKAIDO са топ серията, създадена за ловене на шаран. Тези кукички притежават най-добрите атрибути и са направени от най-добрите материали, а повърхността им е покрита от слой TEFCON, което гарантира матовата им визия без никакво отражение, както и допринася за по-добрите им практически качества.

Бялата серия на HOOKAIDO ще се справи дори и с най-дивите шарани без нежелано огъване на кукичката. Благодарение на най-новите технологии за оформяне на възела, върхът си остава остър дори и след многократно използване.

Delphin HKD RIGER е направена като много силна кука. Формата на водача в нейната вътрешна част дава възможност да се използват твърди флуорокарбонови поводи.

Представяме на вашето внимание отлична серия шаранджийски куки на словашката фирма Delphin. Тези куки са произведени в Япония и имат висока здравина и острота. Куките от серията Carp Delphin HOOKAIDO са предназначени специално за риболов на шаран. Те имат най-добра производителност и са изработени от висок клас материали.

Покрити са с TEFCON слой, който гарантира матовия им вид без отблясъци и подобрява практичните им качества. Серията RIGER TEFCON, чрез своето извито ухо, помага за точното засичане на рибата, предназначена за риболов на шаран и бял амур. Благодарение на най-новата технология за заточване върхът остава много остър дори след многократна употреба.

Ако имате нужда от добра, остра и здрава кука с дълъг работен живот, изберете тази серия. Опаковката съдържа 11 бр. Гамата куки HOOKAIDO е предназначена за тежки условия на риболов. Няколко причини да закупите куки за шаран Delphin HOOKAIDO RIGER TEFCON от нашия онлайн магазин:

  • Изгодна цена: Куките за шаран Delphin HOOKAIDO RIGER TEFCON са на цена от 5.80лв;
  • Безопасна покупка: нашата фирма е официален дилър на компанията DELPHIN, което означава, че купувате 100% оригинални стоки с гаранция от производителя;
  • Сигурно плащане с наложен платеж при получаване на стоката;
  • Вашите лични данни са под надеждна защита!
  • Удобна доставка: Куките за шаран Delphin HOOKAIDO RIGER TEFCON могат да бъдат поръчани с доставка до домашен адрес или най-близкия офис на куриер във вашия град.

Японските шаранджийски куки са здрави, изключително остри и напълно устойчиви на корозия, благодарение на специалното въглеродно (PTFE) покритие Tefcon. PTFE покритията или политетрафлуоретилен са превъзходни незалепващи флуорополимерни материали с много издръжливо тънкослойно покритие.

Тези продукти имат най-високата работна температура от всеки флуорополимер и са с изключително нисък коефициент на триене, добра устойчивост на абразия и химическа устойчивост. Това покритие обикновено се използва там, където е необходимо гладко покритие с ниско триене, устойчиво на корозия. Едно от многобройните приложения на PTFE покритията е в производството на риболовни принадлежности.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти