• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Куки Delphin FLATER ring / 10+1 бр

Модел:
622030006
Наличност:
Очаква доставка
Цена
2.60лв.
с ДДС 2.60лв.
Описание

Куки от червената серия Delphin HOOKAIDO са предназначени за ежедневни риболовни излети. Те са много устойчиви, остри и не губят формата си дори след многократно използване. Те са изработени от висококачествен материал. В зависимост от цвета и размера на тази серия, всеки рибар може да избере най-подходящия. Асиметричната опаковка 10 + 1 позволява по-лесен достъп до избраната кука.

Delphin HKD FLATER е много здрава кука във формата на буквата "G". Благодарение на плоската си част в дъгата, куката е изключително устойчива срещу отваряне. 

Технически параметри:

  • с ухо
  • с анти-накрайник
  • извита ос
  • напречно сечение: кръг с изравняване

Защо изборът на куките е толкова труден?

Delphin FLATER ring е една от премиум сериите при риболовните куки на словашкия бранд. Комплект от 10+1 кукички с G-образна форма ще бъде полезен аксесоар при ежедневните ви риболовни излети. Риболовната кука е онзи отличителен атрибут, без който не може да мине нито едно риболовно пътуване, но големината и формата трябва да отговарят на условията на риболова.

Всеки риболовец, без изключение, е запознат с този важен и основен елемент на екипировката, но за повечето начинаещи в риболова, първите стъпки относно принципите за избор на куката, подходяща за условията на риболов, са не винаги ясни. Най-вероятно трудностите възникват поради разликите в обозначенията на продуктите, предлагани в търговските обекти.

В края на краищата, много производители маркират размерите на куките си по методи, които се различават един от друг, а в литературните и други информационни източници предоставеният материал не винаги отразява правилно същността на компетентния подбор, давайки номерация под една обща таблица, подвеждайки неопитния риболовец.

Един от основните критерии за избор е размерът на риболовната кука. Именно този параметър на продукта играе важна роля при улавяне на риби с определен размер. Избраният размер на куката трябва да ви позволи да фиксирате стабилно стръвта с необходимия обем, която рибата може да погълне без много усилия.

Много риболовци са изненадани от факта, че в каталога на магазина забелязват продукт, обозначен с еднакъв номер, но визуално различаващ се няколко пъти по отношение на размерите. Също така, това е случаят, когато номерата на куките са посочени според класификации, които са коренно различни от методологията за определяне на размера.

Случва се така, че днес най-често се сблъскваме с няколко основни типа маркировка, нюансите на формирането на които са отдавна обект на дискусии. Болшинството европейски и американски производители работят по международната класификация. Добавяме, че така наречената международна система за номериране на куките, е всъщност чисто английски метод за изчисляване на размерите, често наричан още Редическа скала.

Видео

Препоръчани продукти