• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Конектор за безвъзлов монтаж C-02/10 бр

Модел:
969C02001
Наличност:
В наличност
Цена
4.00лв.
с ДДС 4.00лв.

Описание

Конектор за безвъзлов монтаж за свързване на плетени влакна с монтаж (вирбел с карабинка джиг глава) без възел. Подсилва мощността на вашите монтажи заради липсата на възел. Идеален за вашите монтажи.

Конекторът C-02 DELPHIN ви позволява да направите безвъзлов възел при изготвяне на вашите монтажи. Предназначен специално за свързване на плетени влакна с монтажите, като ги подсилва значително, поради липсата на възел. Можете да закупите конектора в три размера – S, M и XXL. Конекторът е едно от най-простите и гениални изобретения, използвани в риболовната практика. Той помага да се намали броят на скъсванията и да се предотврати загубата на плячка.

Технически характеристики:

#XS- 10kg

#S- 12kg

#M- 18kg

#XXL- 40kg


Ползи от използването на безвъзлова връзка

Благодарение на този прост и компактен риболовен детайл, няма нужда да изучавате и запомняте множеството видове възли, използвани за закрепване на елементите на риболовното оборудване. Малко парче тел, огънато в различни форми, под формата на щифт или пружина с капси за закрепване, може да опрости, ускори и направи риболовния процес максимално приятен.

Безвъзловата връзка е дребен аксесоар, направен от малко парче тел с извити краища, което ви позволява да монтирате вирбел с карабинка или джиг глава, без да връзвате риболовни възли. Поради специфичното му приложение, това приспособление често бива наричано възел за карабинка.

Какво дава конекторът на монтажа? На първо място, с негова помощ използваното плетено влакно запазва оригиналните си характеристики, което удължава експлоатационния му живот. На второ място, получената конструкция става по-издръжлива, тъй като е лишена от възлови връзки, които се считат за най-уязвимите места за монтажа.

Благодарение на конектора за риболов, полученият монтаж може лесно да се разглоби, като се заменят частите му с други (например туистер с виброопашка или замяна на джиг глава, вирбел и др.). Видът на конектора се определя въз основа на материала, използван за производство на аксесоара (метална тел) и се характеризира с:

  • еластичност;
  • издръжливост;
  • устойчивост на корозия.

Различните модели безвъзлови конектори се различават не само по форма, но и по натоварване на счупване. За добър безвъзлов възел за вирбел се смята този, който при критични за него натоварвания, въпреки че е деформиран (разпънат и усукан), не се разкопчава.

Вижте още:


Видео

Препоръчани продукти