Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Ограничители

Този раздел ви отвежда към така необходимите за някои видове риболов ограничители или Snag Bar устройства. Клиентите ни могат да се снабдят с висококачествен ограничител за въдица, както и с такъв за сигнализатор за кълване. Предлагаме уникални продукти от серията SNAG-GEAR AL на словашката марка Delphin, чиято здравина и ефективност ще впечатли дори най-взискателните риболовци.

Каква е ролята на Снаг бара в риболова?

Ограничителят за въдицата и сигнализатора служи за укрепване и фиксиране на съответното устройство, осигурявайки му стабилност при мощни странични захапвания на стръвта. Ограничителят позволява на пръта да остане на своето място в случай на силни странични удари на рибата, като по този начин гарантира безопасността на вашите пръти и контрол върху кълването.

Ограничител/ снаг бар е нужен също за стабилизиране на пръта при силен вятър и лошо време. Сред важните характеристики на тази група риболовни принадлежности са здравината и удобството при пренасяне и монтаж. Продуктите, изработени от втвърден и закален полимер са леки, но максимално здрави и издръжливи. Освен това материалът е неръждаем, което го прави идеален за използване в сладки и солени води.

Сгъваемата конструкция на ограничителя улеснява неговото пренасяне до водоема. Възможността да бъде лесно разглобен гарантира удобен транспорт. Риболовното оборудване не бива да заема прекалено място в багажника на автомобила.

Такива са характеристиките и на светещия снаг бар, предназначен за дънен риболов. Той служи като ограничител за въдици, съвместим с широка гама сигнализатори и бъз барове.LED осветлението би могло да се свърже с електронна аларма. Предлага се в комплект със сменящи се цветни капачета и с раздалечител за свързване с аларма за кълване на верижка Delphin CSWII.

Ограничителят за сигнализатор Delphin SNAG - GEAR LED Al е изработен от алуминий със специално предпазващо покритие. Снагбарът се монтира на сигнализатора с цел предотвратяване на падането на въдицата при разтрисане на родпода или колчето, при силен вятър или измъкването й от сигнализатора при рън. Предвиден е универсален начин на монтиране към всеки сигнализатор. Може да се разглобява за удобство при транспортиране. Аксесоар, в чиято ефективност и качество не бива да се съмнявате.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ