Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Единични сигнализатори

Добре дошли в раздела, представящ отличната ни колекция от единични сигнализатори. Тук са представени последно поколение сигнализиращи устройства на словашката марка DELPHIN, с чиято помощ можете да оставите спокойно въдиците на стойката и да се отдалечите от водоема, включително за да се приберете в палатката. Имате пълната сигурност, че никога няма да изпуснете онзи най-чакан екземпляр.

Характеристики и предимства

Сигнализаторът се превърна в неизменна част от оборудването за шаранджийски риболов в последните години. Той изпълнява важната функция на алармен известител, когато рибата започне да кълве. Подобно оборудване е безценно, защото позволява на рибаря да се отдалечи от заложените въдици, без да се притеснява, че ще изпусне най-важния момент в риболова – захапването на стръвта.

Словашката марка DELPHIN, на чиито продукти сме официален вносител, разработи сигнализиращи устройства, всеки детайл на които е изработен с впечатляваща прецизност. Компактният дизайн и завидна здравина ви гарантират една разумна финансова инвестиция. Сигнализаторът ще ви служи със същата ефективност дълги години наред, а технологията му ще е все така актуална на съвременните тенденции.

Материалите, използвани за тяхната изработка, както и различните компоненти (електронни и механични) са с изключително качество. В конструкцията на сигнализаторите участват алуминиеви капачки и високоговорители. Пластмасовите детайли са гумирани, което ги прави практически нечупливи при падане и удар.

Нашите единични сигнализатори се доставят окомплектовани със съответния брой и вид батерии, нужни за тяхната работа. Това ви дава пълна готовност да се отправите към водоема, веднага след доставяне на поръчания продукт. Осигурен е удобен и лесен достъп до батериите за презареждане и подмяна.

Предимството да имаш перфектен сигнализатор от изцяло нов тип е безспорно. Уредите ни са тествани за непрекъсната работа в екстремни метеорологични условия. Единичните ни сигнализатори работят безпроблемно в температурен диапазон от -25°C до + 35°C.

Единствен недостатък е, че сигнализаторът не притежава предавател, поради което не позволява безжично свързване към слушащо устройство. Такъв можете да закупите допълнително от нашия електронен магазин. Ще ви предоставим предавател, съвместим със сигнализатора, на който сте спрели избора си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ