Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Вариант
  0
  0
  0
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Комплекти

Лампа Delphin GRAPHIT
Лампа Delphin GRAPHIT

Очаква доставка

Категорията, представяща богатата ни гама комплекти сигнализатори, ще остави дори по-взискателните рибари напълно удовлетворени. Подбрали сме най-добрите продукти на словашката марка DELPHIN от сериите: DIVER, ROLER SHOCK, BRITON, TOTEM, OPTIMO и много други. Получавате продукти с гарантирано качество на изключително изгодна цена.

Приложение и свойства

През последните години електронните сигнализатори за кълване са особено търсени от хората, които обичат дънния риболов и по-специално риболова на шаран. Много рибари обръщат повече внимание на избора на тези аксесоари, отколкото на избора на самата въдица и в това няма нищо странно. Сигнализаторът създава удобство, подавайки навременна информация кога рибата кълве.

С такова устройство, рибарят ще бъде информиран за дори най-малкото напрежение във влакното при захапване на стръвта. Понякога движението на такъмите е толкова леко, че е практически невъзможно да бъде забелязано и регистрирано от човека. Точно в това се състои предимството на сигнализатора – той подава навременна сигнализация за кълването, реагирайки на дори най-слабото движение на влакното.

Комплектът сигнализатори ви дава невероятни предимства, независимо от колко елемента ще се състои окомплектовката, която изберете. Базовият комплект, който ние ще ви предложим идва в твърд, удобен за пренасяне калъф тип куфарче. В зависимост от вашето желание и възможности би могъл да включва два сигнализатора (2+1) или 4 (4+1), тоест получавате 2, 3 или 4 водоустойчиви аларми + приемник (майка) и съответния брой ограничители за сигнализатор.

Всеки компонент на комплекта се захранва от съответния вид батерии, благодарение на което получавате непрекъсната работа на сигнализацията през целия период на риболова. Комплектът ще ви коства малко по-голяма сума, отколкото единично устройство, но с такава инвестиция, вие сте напълно подготвени за залагане на няколко въдици и си спестявате нуждата да надграждате системата поетапно.

Комплектите сигнализатори на марката DELPHIN са базирани на технология от най-ново поколение. Сигнализаторите ще ви впечатлят с големия си обхват (до 200 метра при някои модели) и множество избираеми работни режими. Конструкцията е проектирана за лесен и бърз монтаж, като всяка допълнително закупена аларма идва с безплатен завинтващ се ограничител и верижка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ