• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Обтегач Delphin CSW II BlackWay - black

Модел:
900021424
Наличност:
Очаква доставка
Цена
11.50лв.
с ДДС 11.50лв.
Описание

Обтегача е изработен на базата на надеждна система от топчета, с възможност за регулиране на силата на натиск. Веригата на сигнализатора за кълване може да бъде развита, което позволява държателят да бъде поставен на колче или стойка на брега,така че ще са ви необходими само няколко секунди за повторно свързване.

Главата на алармата може да бъде заредена с допълнително олово, което позволява нейното използване дори и при бърз поток или при силен вятър.

При шаранджийския риболов е изключително важно кълването на рибата да се види навреме. Шаранът е риба, която лесно може да завлече стръвта, заедно с въдицата, поради което риболовците използват различни индикатори за кълване – сигнализатори и обтегачи. Обтегачът Delphin CSW II BlackWay е безопасен механизъм, предназначен за закрепване на индикатора към влакното.

Той е с тънък профил за по-добра чувствителност при ветровито време. Представлява надеждна система от топчета, която позволява да се регулира силата на натиска. За по-прецизно регулиране на степента на напрежение, главата може да се зареди с допълнително олово. Това ще направи сигнализатора по-ефективен при течения и силни ветрове.

Какво представляват алармите тип обтегач?

Едно от основните приложения на обтегача е да подпомогне регистрирането на движението на влакното през водачите. Той е един от най-популярните и подходящи механични индикатори за кълване. Много древен такъм, който се радва на уважение сред рибарите още от 50-те години на миналия век. За това време са преминали много еволюционни процеси, с които са се подобрили характеристиките на устройството за визуална сигнализация.

Достойнствата на обтегача не са за подценяване. Сред тях можем да изтъкнем:

  • Висока чувствителност – фиксира и най-леките удари на рибата;
  • Ефективност – обтегачите не работят на халост. Дори при силен вятър, сигналното устройство не дава фалшиви сигнали;
  • Лесен и бърз за монтиране/демонтаж: отнема само няколко секунди, за да го инсталирате или премахнете;
  • Бързо и лесно регулиране: напрежението на конеца може да се регулира чрез преместване на тежестта върху лоста.

Обтегач Delphin CSW II BlackWay ще се хареса на дори най-придирчивите риболовци, заради неговата функционалност. Благодарение на новата разработка можете да прикрепите влакното към стандартната скоба, която е изработена от неръждаема стомана, ако искате линията да се плъзга, или да я прикрепите към долната, която се намира под стандартната. Изцяло черният цвят на детайлите позволява да се забелязват в облачно време без затруднения.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти