• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Комплект сигнализатори Delphin OPTIMO 9V + CSWII + Snag / 2+1

Модел:
900022400
Наличност:
В наличност
Цена
210.00лв. 168.00лв.
с ДДС 168.00лв.

Спестявате 42.00лв.

на 12 вноски по 16.54 лв.

12 x 16.35 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание


Комплектът OPTIMO на Delphin продължава традицията на компанията да създава изключително успешни комплекти. Този комплект разполага със светлинна и звукова сигнализация, като в същото време и вибрира. Той е 100% водоустойчив, а алармите са с 9-волтови батерии, което гарантира издръжливостта им. Приемникът се захранва с 3 ААА батерии. Освен издръжливостта си, големият обхват на комплекта  до 200 метра е сред най-големите му предимства. Конкретният обхват зависи от условията на околната среда. Ограничителите могат да се завинтват директно върху болтовете, които са поставени върху тялото на сигнализатора – това ги прави много лесни за монтиране. Когато нагласяте алармата при риболова, ще откриете и следващото предимство на този продукт – има 20-секунден тих режим, което Ви позволява да направите настройките без да има излишни звуци. Можете да избирате между цели 6 режима на чувствителност на кълване в диапазона от 1,5 – 10 см. Комплектът OPTIMO на Delphin е най-добрият избор за рибарите, тръгнали на лов за шарани!

 

Основният комплект идва в твърд леснопреносим калъф и може да е 2+1, като може да бъде допълнен и до 4+1 след закупуване на допълнителните аларми. Така ще съдържа 4 броя водоустойчиви аларми, 1 приемник, 4 аларми CSW-II и 4 чифта ограничители за сигнализатор. Всяка допълнително закупена аларма идва с верижка и завинтваща се ограничител – безплатно! Продуктът е с 3 години гаранция, което е допълнителен знак за високото му качество.

 

Видео

Препоръчани продукти