• Единичен сигнализатор DELPHIN MEMORY 9V
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Единичен сигнализатор DELPHIN MEMORY 9V

Наличност:
В наличност
Модел:
900021017
Производител:
DELPHIN
Цена
32.00лв.
с ДДС 32.00лв.

Описание

При проектирането на този сигнализатор, нашето основно вдъхновение беше наистина успешния комплект Optimo, който е любим на много рибари в Европа.

Ние включихме всички популярни и предпочитани функции, както и най-важната – памет. Тази функция не е много често срещана сред сигнализаторите и поради тази причина, името на този сигнализатор е MEMORY (ПАМЕТ). Той запаметява всички настройки, дори и след изключване или след смяна на батериите.

Можете да изберете дневен или нощен режим (чрез позиционен диод). Можете да регулирате неговата чувствителност (S), сила на звука (V) и тон (T). Бутон (R) Ви позволява да изключите сигнализатора за 20 сек., което е достатъчно за монтирането му в зоната на риболов. Той сигнализира и реверсивно кълване.

Този сигнализатор има демонтируемо Snag оборудване и има вход за свързване на светлинни сигнализации. Самият сигнализатор е свързан с 9V батерия, която гарантира дългосрочната му употреба.

Специалното на Delphin MEMORY, е че неговата електрическа конструкция е покрита със смола, което означава, че той е абсолютно надежден, дори и при пороен дъжд. Delphin MEMORY е перфектният и безпогрешен спътник, който никога няма да Ви подведе!

Вижте още:

Препоръчани продукти