• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Комплект сигнализатори Delphin BRITON 2+1

Наличност:
В наличност
Модел:
900022430
Производител:
DELPHIN
Цена
210.00лв.
с ДДС 210.00лв.
на 12 вноски по 20.67 лв.

Описание

Идеалният комплект, в който за всеки детайл е помислено внимателно. Ще ви привлече от пръв поглед с изчистения си дизайн, който ще изглежда на мода дори и след години употреба. Всички части са безпогрешно направени, като пасват една с друга идеално, а дизайнът и направата им са на високо ниво. Всички материали са от най-добро качество, включително и алуминиевите протектори за говорителите, които пък са една от най-добрите части на този комплект. Всички пластмасови части са имат гумено покритие.

Трудният достъп до батериите вече е минало. BRITON е изключителен заради лесния достъп до батериите. Приемника и байт алармата работят с батерии клас ААА. Бонусът е, че батерии са включени в пакета. След дълги тестове комплектът се е доказал в издръжливостта на батериите си и работата в екстремни климатични условия (-25°C up to + 35°C).

В зависимост от условията (заобикаляща среда, гъстота на растителността или капацитет на батерията) комплектът имам обхват на повече от 200м. Специалната форма и покритие на електрониките му осигуряват защита от водата. Дори и обилен дъжд няма да прекъсне връзката помежду им.

Включва се чрез джойстик, чрез който можете да го управлявате с него дори и в тъмнината без никакъв проблем. Приемника и байт алармата имат 8 различни тона и 8 различни нива на звука (включително и тихия режим). Приемника също има и режим на вибрация, индикация за ниска батерия и памет за настройките. Комплектът идва с колан за по-голямо удобство. Има 5 нива на чувствителност  (0.8 см до 4.0 см), индикация за ниска батерия и вход за жак 2,5 мм. Звънецът може механично да бъде блокиран чрез магнит, което означава, че когато е поставен на стойката за въдици няма да покаже фалшиви аларами.


Наличието на комплект сигнализатори от класата на Delphin BRITON - 2+1 ви дава пълната увереност, че никога няма да пропуснете докосването на рибата до вашите такъми, когато не ги държите в ръце. Трите устройства в комплекта – сигнализатори и приемник имат голям обхват на комуникация. Можете да се отдалечите до 200м от въдиците си и да получите мигновен сигнал (звуков, светлинен или вибрация), че преследваният трофей е започнал да кълве.

Плюсове на електронния сигнализатор

Сигнализаторите за кълване се делят на две категории – механични и електронни. Едва ли е нужно да изтъкваме, че все по-популярни става електронните устройства. Функциите им, както и удобството при използване, се увеличават постоянно, а цената им се понижава. Електронните сигнализатори са и по-ефективни.

Електронната сигнализация улеснява значително процеса на ловене, освобождавайки риболовеца от задължението да следи непрекъснато заложените такъми. При кълване електронният сигнализатор издава определен звуков сигнал, а понякога уведомява риболовеца и визуално чрез светлинни индикатори. Delphin BRITON има и нощен режим, включващ само вибрация.

В каталога ни ще откриете много удобни и практични електронни сигнализатори за дънен риболов. След хвърляне на такъма във водата, прътът се поставя в улей в горната част на сигналното устройство, който изпълнява функциите на държач. Избира се хлабината на влакното, което се поставя върху ролката на сигналното устройство. След това значително  се отслабва триенето на макарата, устройството се включва и очакването на ухапването започва.

По време на кълването рибата ще издърпа стръвта, закачена на куката, след което влакното ще започне да излиза от макарата. В същото време движението на кордата ще бъде усетено от ролката на устройството и то ще уведоми рибаря със звуков или друг вид сигнал. Обикновено рибарите купуват няколко сигнални устройства, което е свързано с използването на 2-3 пръчки за дънен риболов едновременно.

Конкретният модел включва 2 броя сигнализатори плюс приемащо устройство, но серията BRITON е налична и във вариант 3 + 1 и 4 +1.

Видео


Препоръчани продукти