• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Комплект сигнализатори Delphin ROLER SHOCK 4+1

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
900022602
Производител:
DELPHIN
Цена
162.00лв.
с ДДС 162.00лв.
на 12 вноски по 15.95 лв.

Описание

Иновативен комплект, коренящ се в доказалия се във времето Delphin ROLER. Благодарение на висококачествените датчици за вибрация, комплектът може надеждно да отчита клъвването на вашата въдица. Свързването на сигнализатора с въдицата е изключително лесно, благодарение на регулируемия гумен ремък, чрез който се извършва монтаж на всяка въдица.

Основното приложение на този комплект е риболова на сом. В зависимост от условията, обхватът на този комплект е 130 м. Разбира се, комплектът включва и твърд калъф за пренасяне. Освен това, ние предоставяме и удължена 3-годишна гаранция! 

Характеристики на сигнализатора:

Захранван от 3 батерии, тип LR44. Възможност за задаване на 4 различни тона и 4 нива на сила на звука. Сигнализаторът има и тих режим. LED диодите ще ви предупреждават в продължение на 20 сек. след като рибата е клъвнала. Сигнализаторът е водоустойчив. 

Характеристики на приемника: 

Захранван от 3 батерии, тип ААА. Възможност за задаване на 4 различни тона и 4 нива на сила на звука. Приемникът има и режим за вибрация и LED индикация. Върху задната му страна е разположен удобен клипс за колан. 

Имате възможност да закупите безупречния комплект сигнализатори DELPHIN Roller Shock 4+1 на изключително изгодна цена изцяло онлайн. Сетът включва 4 мулти светодиодни сигнализатора на кълването и 1 безжичен сензорен приемник. Получавате набора от алармени устройства добре защитени от удар и повреди в здрав пластмасов куфар. С него ще ви бъде максимално лесно да ги пренасяте до мястото на риболов и да ги съхранявате правилно.

Детайли за продукта

Сигнализаторите, включени в комплекта са базирани на технология за синхронно предаване на сигнала. Когато алармата се задейства, приемникът е в крак с известяването – светлинно, звуково и вибрационно. Алармените устройства улесняват регистрацията. Те имат уникален идентификационен код, който приемникът може да регистрира.

Мултицветовата светлинна сигнализация ви позволява да избирате между седем светлинни режима в комбинация с вибрация и 4 различни тона на алармата, които могат да се регулират в 4 различни нива на силата на звука. Можете да програмирате сигнализаторите в тих режим, така че ще виждате единствено светлинна индикация за кълване от светодиодите.

И понеже сигнализацията се захранва от батерии, не можем да не изтъкнем ниската консумация на енергия. Използвайки 3 ААА 1.5V батерии, алармата ви ще работи на пълен капацитет в продължение на 120 дни. Всички устройства – сигнализатори и приемник, са изработени от 100% водоустойчив материал. Имате възможност да ловите в дъждовно време, получавайки навременен сигнал, че рибата кълве.

Обхватът на предаване на сигнала при този комплект сигнализатори достига до 130 м в зони без смущения. Смущения от по-мощни излъчватели с радиочестотно излъчване в дивите райони около естествените водоеми почти не се наблюдават. Това означава, че ще имате непрекъснат силен сигнал на големи разстояния.

Устройствата са с регулируеми нива на звука, чувствителността и алармените тонове. Така можете да персонализирате сигнализацията според своите предпочитания и условията на ловене. Можете да регулирате също режима на вибрациите, както и да носите приемника окачен на колана си, посредством специално предназначения за целта клипс.

Вижте още:

Препоръчани продукти