Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Калъфи

Риболовците използват скъпо и понякога деликатно оборудване, което се нуждае от сигурна и надеждна защита при съхранение и транспортиране. Специалната ни селекция от калъфи е предназначена за различните уреди и приспособления на марката DELPHIN. От тук трябва да вземете предпазните средства за скъпите ви риболовни принадлежности.

Практичен дизайн, съчетан с отлични характеристики на материалите

Практичният дизайн е основна характеристика на калъфите за риболовни приспособления на словашкия бранд. Калъфите са така проектирани, че да защитават от механични въздействия, но същевременно да са максимално удобни за използване. Със сигурност не бихте искали да губите излишно време в опаковане и разопаковане на ценните си вещи.

Един отличен пример за качеството на материалите е калъфът за кеп на престижната марка. Той е предназначен специално за лесно и безопасно пренасяне на мокри кепове, което се доказва от специалната влагоустойчива материя. За максималната влагоустойчивост на продукта говори и висококачествената безшевна връзка.

Калъфът може да ограничи преминаването на вода не само отвън навътре, но и в обратната посока. Благодарение на това негово качество, дрехите ви няма да се намокрят, докато носите кеповете си, нито пък багажът ви в автомобила. Материалът не абсорбира и не отделя неприятни миризми. Осигурена е функционалност, за каквато дори не сте мечтали.

За да си легнете на сухо и удобно легло

Преносимите рибарски и туристически легла са разработка, която позволява на рибарите да си осигурят оптимален комфорт по време на по-дългите риболовни експедиции. Леглото, което носите със себе си до водоема, може да се намокри от внезапно бликналия дъжд, вследствие на което няма да може да ви осигури удобството, необходимо за спокоен и здрав сън.

Вземете си универсален калъф, съвместим с всички модели легла на словашката марка, както и с повечето изделия на други производители. Размерът отговаря на размерите на леглата, а поставянето на калъфа е супер бързо и лесно, благодарение на ластика, зашит по краищата. Материята е лека и 100% влагоустойчива. Всички наши калъфи са придружени от гаранция за качество.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ