• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Калъф Delphin Dravec Soft 130cm

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
430407130
Производител:
DELPHIN
Цена
42.00лв.
с ДДС 42.00лв.

Описание

Калъфът SOFT е добавен към спининг сериите DRAVEC, като този калъф ще защитава идеално ценното ви оборудване. Вътрешната част на калъфа е подсилена от тънък, но устойчив слой от пяна, покрит с найлонов плат, така че да не се притеснявате за своята спининг въдица.

Външната част е изработена от комбинация от черен и забележителен оранжев цвят, като тази комбинация веднага ще бъде разпозната от всеки любител на нашата серия DRAVEC. Този материал е лесен за почистване и калъфът се затваря от двупосочен цип, преминаващ по цялата му горна част, така че поставянето на въдиците в калъфа изобщо няма да бъде трудно. Плъзгачите на ципа са с масивни пластмасови връзки.

Калъфът не е по-широк в долната си част, което означава, че е проектиран за съхранението на една въдица и макара. Калъфът е с наистина добра изработка, като ние сме използвали висококачествен и здрав материал и неговото съшиване също е с високо качество. Когато отивате на риболов, можете да използвате дръжката, за да носите калъфа, или можете да добавите презрамка, за да носите калъфа на рамо. DRAVEC SOFT ще бъде страхотен помощник на лодката или при обиколката на любимите места за риболов. 

Технически параметри:

  • DRAVEC SOFT 130см
  • Размер: 134x25x11см

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти