• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Троен калъф за фидер въдици Delphin ATOMA Triple 145 см

Модел:
101001528
Наличност:
В наличност
Цена
166.00лв.
с ДДС 166.00лв.
на 12 вноски по 16.34 лв.

12 x 16.16 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Калъф с 3 отделения от марката Delphin, който е майсторски изработен, за да отговори на изискванията дори на най-взискателните фенове на фидер риболова.

Той е проектиран в типична бургундско-черна комбинация, характерна за фидер продуктите на серията ATOMA. Страничните и долните стени на калъфа са добре подплатени, което гарантира транспорт без натиск върху въдиците,напълно обезопасени. Всяко отделение има отделен отвор с цип, така че въдиците да са отделени една от друга и предпазени от повреда. Всяко отделение има и подплатени джобове за съхранение на въдиците, които също могат да бъдат идеално фиксирани с велкро ленти. Въдиците, съхранявани и фиксирани по този начин, винаги ще останат на мястото си, независимо какво се случва.

Предимството на калъфа ATOMA се крие и във факта, че пръчките са поставени вътре с макарите нагоре. Основното предимство на такава система е, че макарите не влизат в контакт със земята при пускане на калъфа. В резултат на това те са по-добре защитени и вероятността да бъдат повредени е сведена до минимум.

Отстрани има и два джоба с цип. Единият от тях е изключително дълъг и може да се използва за съхранение, например, на дръжка за кеп или различни държачи за въдици и други аксесоари за фидер. В допълнение, от външната страна са пришити друг джоб и стягаща лента с клипс. Можете да използвате този джоб за транспортиране, например, на друга въдица, стойка за въдици или други аксесоари. От другата страна на калъфа има по-малък джоб с цип, идеален за тръбата, в която носите фидер накрайниците си. Калъфът е ушит от много издръжлива и здрава материя, която устоява на износване и поврежда. Частите в бордо са изработени от водоустойчива, висококачествена материя, която лесно издържа на по-леки дъждове. Delphin ATOMA има презрамка с регулируема дължина и подплата, но също така е оборудвана с дръжки, които улесняват транспортирането. Качествените ципове с дърпачи, интересният дизайн и детайлната изработка правят този калъф не просто много ефективен, но и изключително практичен.

 

Технически параметри:


Модел: Puzdro Delphin ATOMA Triple 390-3

Външна дължина на калъфа: 147 см

Дължина на страничния джоб: 110 см

Дължина на джоба за накрайници: 66 см

Частта за въдиците: 390см / 3 бр, 400см / 3 брВидео

Препоръчани продукти