• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Двоен калъф за въдици Delphin PORTA +Plus 200 cm

Модел:
101001534
Наличност:
В наличност
Цена
104.00лв.
с ДДС 104.00лв.
на 12 вноски по 10.24 лв.

Описание

Шаранджийски калъф за въдици с две отделения, базиран на успешната серия PORTA. В сравнение с този популярен модел обаче, PORTA PLUS впечатлява от пръв поглед със свежия си нов дизайн и освен това крие няколко добри подобрения.

Ясен плюс е увеличението на размерите в сравнение с предишния модел. Това означава, че в Porta Plus винаги ще имате достатъчно място за всички въдици.

Калъфът е проектиран в зелено с черни аксесоари и е изработен от много здрава материя, която лесно издържа на лек дъжд, влага или роса. В долната част също има издръжлив, водоустойчив материал, който позволява поставянето на калъфа върху мокра земя.

Калъфът е изцяло подплатен с 6 мм, мека подплата на всички стени, включително и на преградата. Така няма опасност от взаимни повреди при транспортиране на 2 въдици. И двете вътрешни отделения за въдици могат да бъдат фиксирани с велкро отгоре.

Благодарение на удължената част за съхранение на макари, вътре ще се поберат всички стандартни шарански комплекти, като сме помислили и за въдици с водачи с диаметър 50 мм, за които има достатъчно място в отделнията.

Отстрани на калъфа има дълъг джоб с цип, който ще се използва например за транспортиране на кепо. Но има още един джоб, ушит с клипс, който за разлика от модела PORTA не е зашит наполовина и така осигурява повече пространство и гъвкавост при употреба. Друга страхотна функция е разположена на презрамката, където върху омекотената част е поставен малък джоб, в който може да се съхраняват други дребни предмети.

Част от калъфа са и качествени ципове с дърпачи, удобната дръжка и презрамка, които само допълва изтънчеността му и дават предпоставка за изключително практично използване.


Модел: Delphin PORTA PLUS 200см

Дължина на външната кутия: 200 см

Дължина на страничния джоб: 108 см

Подходящ  за въдици: 360см / 2 брВидео

Препоръчани продукти