Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Кутии и класьори за аксесоари

Успешният рибар е организираният рибар. Организацията означава, че той разполага с пълния набор от кутии и класьори за риболовните му аксесоари. Те пестят време и усилия, като същевременно се грижат за доброто състояние на куките, готовите монтажи, поводите и другите дребни детайли. Продуктите на словашката марка DELPHIN са с безупречно качество, функционален дизайн и изключително изгодна цена.

Класьорите Area LUX и SMARTBAG – практични, стилни и дълготрайни

Класьорите на престижната марка Делфин ви дават възможност да подредите много внимателно всички по-дребни детайли и инструменти, участващи в монтажа на вашите въдици. Това са луксозни изделия, изработени от първокласни материали. Импрегнираният външен слой на калъфа предотвратява проникването на вода, докато пластмасата и втвърдената пяна предпазват от удар.

Практичният дизайн на всеки класоьор от тези серии се забелязва от пръв поглед. Наличието на 20 щифта с кръгли глави ви позволява да закачите здраво дребни аксесоари и преди всичко шаранските кукички, така че да не се нараняват и да не изпадат, когато отворите класьора. Затварянето е с цип с метален водач, който улеснява действието и ви спестява усилия.

Кутиите TBX – мултифункционални и с различни размери

Мултифункционалните кутии от серията TBX предлагат отлично пространство за съхранение на вашите примамки и други риболовни принадлежности. Дизайнът им е взаимстван от този на куфара, предлагайки двустранно отваряне. Всяка от страните има сепариран интериор с различна големина на отделенията.

Пластмасовите капаци, оборудвани с щипки, ви гарантират, че принадлежностите няма да изпадат при отваряне на кутията. Наличието на връзка прави пренасянето на самата кутия удобно и лесно. Тъмнозеленият цвят на външното покритие отговаря на изискването ви да можете да се слеете с околната среда.

Богатата ни колекция от класьори и кутии за риболовни принадлежности е доказателство, че високото качество е невинаги с прекалено висока цена. От каталога ни можете да си изберете също перфектен класьор за фидер монтажи и вързани куки. Подложката от EVA пяна се грижи за запазване на аксесоарите ви в отлично състояние.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ