• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Класьор за поводи Delphin C-RIGBOX

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
902040530
Производител:
DELPHIN
Цена
13.50лв.
с ДДС 13.50лв.

Описание

Много практична твърда кутия Delphin C-RIGBOX за шаранджийски монтажи. В кутията има пластмасова фиксираща част за поставяне на куки и пяна, с размери 260x69 мм, върху която е възможно да фиксирате края на монтажа с помощта на фиксиращи карфици. 20 броя карфици с жълти кръгли глави са поставени в две затварящи се отделения.

Кутията в тъмнозелен цвят се затваря чрез сив прозрачен капак, монтиран на три панти, чрез две ключалки. Практична линия в сантиметри (30 см) и в инчове (12 инча) е налична на капака. Достъпно и много практично оборудване, не само за шаранджии.

Технически параметри:

  • Размери: 348x85x25mm
  • Капацитет на кутията: 20бр с максимална дължина приблизително 30см
  • Тегло: 193гр

Покупката на висококачествен класьор за поводи и шаранджийски монтажи не е просто каприз, а правилно решение от страна на опитните рибари. Кутията Delphin C-RIGBOX е едно превъзходно приспособление, което ви позволява да организирате прецизно риболовните си такъми. С негова помощ ще си осигурите също удобство при изготвяне на монтажите, а тънкият му дизайн ще пести място в раницата ви с рибарски такъми.

Доколко е необходим класьорът по време на риболов?

Специалните класьори за шаранджийски монтажи нямат аналог, що се касае до организацията на приспособления с различна големина, форма и предназначение. Допълнителните странични отделения с прозрачни капаци ви позволяват да подредите прилежно допълнителните аксесоари, използвани при изработката на монтажите.

Независимо дали предпочитате да завързвате поводите си предварително или ще изберете удобството на готовите куки, поддържането им в организирано и спретнато състояние ще ви помогне да ловите по-ефективно. По време на риболов на шаран има толкова много специфични операции, че би било неразумно да губите време в намирането на правилния повод или монтаж.

Независимо дали трябва да съхранявате къси куки за фидер метод или дълги зиг риг приставки, днес има налични кутии за всякакви дължини на куката. Дизайнът на Delphin C-RIGBOX включва дъно от пяна, в която лесно да забождате с карфици монтажите. Класьорите с дъно от пяна станаха особено популярни при съхранение на зиг и плаващи монтажи.

Характеристики на продукта

Твърдата кутия – класьор за поводи е изработена от лека, но супер здрава ABS пластмаса. Отделението, предназначено за фиксиране на готовите монтажи е с размери 60x69 мм. Капацитетът на съхранение е 20 повода с дължина до 30 см. Капакът е здраво и стабилно захванат чрез панти в три точки.

За да се избегне нежелано отваряне на класьора по време на пренасяне или използване, е предвидена заключваща система посредством 2 закопчалки. Релефните детайли върху капака изпълняват не само декоративна, но и функционална роля. Те предотвратяват изплъзването на кутията от ръцете, което би могло да бъде фатално при падане върху камъни или във водата.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти