Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Лампи за къмпинг

За разлика от някои хищни представители на животинския вид, ние хората имаме зрение, което е изцяло зависимо от светлината. Дори в сумрак е трудно да различим контури и детайли, а в тъмен мрак сме абсолютно безсилни. Риболовът нощем е източник на вълнуващи преживявания, често съпътстван от най-богатия улов. Уникалната ни колекция от къмпинг лампи ще ви позволи да му се насладите на 100%.

С какво осветителите за къмпинг и отдих на открито са по-различни?

Източниците на изкуствена светлина, предназначени за работа на открито, имат специфично устройство и принцип на работа. Предвид факта, че обикновено се използват на места, където липсва електрическо захранване, те се захранват от батерии. Болшинството от продуктите ни използват презаредима батерия, което е по-практичният и икономичен вариант.

Специализираните лампи за къмпинг и нощен риболов имат здрава влагоустойчива конструкция. Корпусът им е изработен от устойчива на удар пластмаса, често с метализирани и гумирани детайли. Благодарение на новите технологии в производството на осветителни тела, днес светодиодните източници на светлина се настаниха трайно в осветлението на открити пространства.

LED лампите са изключително скромен светлоизточник, а това означава по-дълъг заряд на батерията. В същото време, светодиодната технология предлага отлична осветеност на външните и работни пространства. Спокойно можете да подготвите монтажите за следващия ден под светлината на лампите, представени в каталога ни.

Какво представлява БИВИ лампата и защо трябва да имате такава?

Биви лампата на Delphin LightBAR е едно безупречно осветително тяло, проектирано специално за бивак, къмпинг и други туристически и риболовни мероприятия. Дизайнът ѝ е сходен с този на битовите луминисцентни и лед уреди, използващи пура, вместо стандартна крушка. Моделът на словашкия бранд осигурява отлична осветеност, но по-интересни са многобройните ѝ функции.

LightBar предлага два цвята на светлината с няколко степени на осветеност. Можете да избирате между ръчно и дистанционно управление на работните режими. Заедно с уреда ще получите дистанционно устройство, връзки за окачване и зарядно. Моделът е идеалната лампа за палатка, защото нейната светлина прогонва комари и други насекоми.

Малката преносима лампа – безценен помощник при нощен риболов

Лампите от сериите Aura и Luna са с компактен и лесно преносим дизайн. Могат да се използват по два начина – стационарно и подвижно, подобно на класическия фенер. Малките осветители имат три светлинни режина, предлагайки ярка бяла и червена светлина, както и SOS сигнална функция. Тя ще ви позволи да насочвате в тъмното хора от своя лагер или спасителни екипи, в случай на нужда.

Благодарение на гумираната си основа, този модел лампа за риболов се закрепва стабилно върху всяка равна повърхност, макар че леки удари при падане няма да успеят да я повредят. Наличието на долен и горен карабинер за окачване ви позволяват да я използвате в своята палатка.

Aura би могла да се използва и като акумулатор, чрез който да заредите мобилния си телефон. Подобна функционалност е присъща единствено на най-високия клас туристически осветители, каквито безспорно са продуктите с марка Delphin. Те ще ви бъдат доставени заедно със зарядно устройство, а определени модели са окомплектовани и с други аксесоари.

Освен първокласна и функционална лампа за нощен риболов, от раздела можете да се снабдите също и с челник, отличаващ се с водоустойчивост и висока ефективност на светене. Туристическите ни риболовни осветители са с най-доброто съотношение цена/качество.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ