• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Легло Delphin EightLUX 8 C2G

Модел:
101003324
Наличност:
Очаква доставка
Цена
360.00лв.
с ДДС 360.00лв.
на 12 вноски по 35.44 лв.

12 x 35.04 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Удобно легло с осем крака, което осигурява качествена почивка край водата.

Основата на леглото е от стабилна, но лека конструкция. Освен това е издръжлив на механични повреди. Конструкцията е покрита със силно подплатен ватиран матрак с повърхност от полар, което го прави топъл и мек на допир. Освен това е покрит с издръжлив 600D плат в C2G дизайн отстрани. Облегалката за глава има допълнителна зелена поларена подплата за още по-добър комфорт. Централната част е подсилена отдолу и има възможност за регулиране на твърдостта на матрака чрез гумена лента.

Всичките 8 крака са снабдени със здрави стъпала, които могат пасват на различни терени. Двойката крака под главата има предпазен механизъм за лесно разгъване на леглото и предпазване от накланяне или местене.

Леглото има две презрамки и големи катарами отстрани, така че да не се отваря само, когато е сгънато, което прави транспортирането много по-лесно. Този продукт се предлага с практична чанта за съхранение на вашия телефон, приемник или други по-малки аксесоари.

Всички тези функции, удобна подплата и уникален дизайн правят EightLUX 8 едно от ТОП леглата в тази категория.

 

Техническа информация:

 

Размери на матрака: 205х77 см

Височина на леглото: 30-40см

Подсилена централна част: да

Тегло: 10,5 кг

Транспортни размери: 85х60х18см

 

Стилен патентован камуфлаж от Delphin, наречен C2G, има повече в името си, отколкото изглежда на пръв поглед. Това означава „Второ поколение Carpath“, но също и „Carpath to Green“, което означава нашия камуфлаж Carpath в зелен цвят. Може да изглежда, че има само три различни нюанса на зеленото, но когато се вгледате по-отблизо, можете да идентифицирате силуети на шаран, компоненти на шаранджийски монтаж и лога на Delphin. С C2G вашите риболовни принадлежности ще имат наистина оригинален стил.

Видео


Препоръчани продукти