Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Discount
  0
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Къмпинг маси

За дългите ви риболовни експедиции, ние от онлайн магазин Рибарчето, сме подбрали отлична туристическа екипировка, включваща и задължителните къмпинг маси. Идеята е да се чувствате максимално комфортно край водоема, сякаш сте си у дома. Осигурили сме ви топли непромокаеми дрехи, удобни легла и столове, така че масата не бива да прави изключение. Високото качество и ниските цени на продуктите са валидни и за този раздел.

Важни характеристики на конструкцията, на база на които трябва да изберете масата

Масата, която ще вземете със себе си, отивайки на риба за няколко дни, не може да бъде какъвто и да е туристически модел. Нейният дизайн трябва да е изцяло съобразен с начина, по който ще я използвате. Тя няма да ви служи само за хранене, но вероятно и за изготвяне на монтажите за следващото хвърляне.

Конструктивните особености на сгъваемите маси са приблизително еднакви, но има и други детайли, заслужаващи по-специално отношение. Те са тези, които отличават един модел от друг и включват:

 • Размер
 • Здравина
 • Дизайн на конструкцията
 • Предназначение

Размерът на една маса за риболов се разглежда в двата варианта – в разгънато и сгънато състояние. В единия случай можете да прецените височината и големината на работната повърхност, а в другия – габаритите при транспортиране. Имайте предвид, че широчината на плота, освен ако не е съставен от два елемента, определя  общата широчина на изделието в сгънат вид.

Здравината на конструкцията засяга главно материалите и сглобката, затова е важно да се фокусирате върху тях. Добрите продукти имат алуминиева рамка и плот от дърво или метал. Алуминият се отличава с лекота и устойчивост на ръжда. Това са важни качества, защото при риболова водата е постоянен фактор. Лекотата ви позволява по-лесно да пренесете екипировката от автомобила до мястото на ловене.

Здравината и дизайнът са обвързани с изложените до тук параметри. Масите с алуминиев профил са устойчиви на натоварване, но чувствителни на удар. Този метал е мек и лесно се деформира при падане и удар в остри и твърди предмети. Дизайнът е съотносим към начина на използване. За риболовни цели, е добре да вземете къмпинг маса с регулируеми крака, за да настройвате височината спрямо моментите си нужди.

Последният показател – предназначение, ви подсказва какъв точно модел масичка ви е нужен. Самият факт, че преглеждате каталога на магазин за рибарски принадлежности, говори ясно, че не ви е нужна сгъваема маса за пикник, а по-скоро шаранджийски модел. Масата на DELPHIN предлага достатъчно начини за използване, включително за хранене и почерпка с приятели след успешния улов.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ