• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Шаранджийска маса Delphin WORKS

Наличност:
В наличност
Модел:
410106030
Производител:
DELPHIN
Цена
82.00лв.
с ДДС 82.00лв.

Описание

Многофункционална маса, която ще стане ваш безценен спътник с наистина голямата си работна площ от 60х30 см, която предлага варианти за различни приложения. Работната зона е разделена на няколко отделения. Когато създавате монтажи, можете да използвате едно от отделенията, за да поставите необходимите ви компоненти в него, а когато сте на фидерен риболов, можете да поставите няколко типа примамки, стръв или фидери, както и различни други принадлежности.

Пластмасовата маса WORKS е наистина полезен елемент от риболовното оборудване, който ще бъде използван винаги. Масата е с телескопични крака, със стъпка на изваждане от 10 см, така че височината на масата се променя в диапазона от 24 до 34 см (измерена е горната част на масата). Краката могат да бъдат блокирани чрез специална фиксираща система, така че да се предотврати падането на масата или на нещата, поставени върху нея.

На края на всеки крак е поставен гумен накрайник, който подобрява стабилността. Масата WORKS се доставя с чанта за пренасяне.

Технически параметри:

  • Размер: 60x30см
  • Регулируема височина: 24-34см
  • Размер при транспорт: 60x30x5см

Вижте още: