• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Шаранджийска маса Delphin WORKS

Модел:
410106030
Наличност:
Очаква доставка
Цена
92.00лв.
с ДДС 92.00лв.
Описание

Многофункционална маса, която ще стане ваш безценен спътник с наистина голямата си работна площ от 60х30 см, която предлага варианти за различни приложения. Работната зона е разделена на няколко отделения. Когато създавате монтажи, можете да използвате едно от отделенията, за да поставите необходимите ви компоненти в него, а когато сте на фидерен риболов, можете да поставите няколко типа примамки, стръв или фидери, както и различни други принадлежности.

Пластмасовата маса WORKS е наистина полезен елемент от риболовното оборудване, който ще бъде използван винаги. Масата е с телескопични крака, със стъпка на изваждане от 10 см, така че височината на масата се променя в диапазона от 24 до 34 см (измерена е горната част на масата). Краката могат да бъдат блокирани чрез специална фиксираща система, така че да се предотврати падането на масата или на нещата, поставени върху нея.

На края на всеки крак е поставен гумен накрайник, който подобрява стабилността. Масата WORKS се доставя с чанта за пренасяне.

Технически параметри:

  • Размер: 60x30см
  • Регулируема височина: 24-34см
  • Размер при транспорт: 60x30x5см

Масата – аксесоар, без който риболовът не е така удобен

Покупката на шаранджийска маса е разумен ход и рентабилна инвестиция, а не просто каприз. Delphin WORKS ще ви позволи да се насладите на нужния комфорт, когато ловите с приятели. Отличните размери и практичен дизайн са причината този модел да превъзхожда много други рибарски маси по най-важните параметри.

Масата може да се използва за различни цели - за приготвяне на стръв, за хранене или подготовка на вашите монтажи. Тя е чудесно допълнение към риболовното оборудване и задължителна, когато ловите с компания. Идеалният елемент за социалния шаранджия, който може да се разгъне и разположи както в палатката, така и директно на брега на водоема.

Възможността да подготвите риболовните си принадлежности на брега е нещо, което не бива да се подценява. Шаранджийската маса Work на DELPHIN не само ви позволява да реагирате точно на условията на водоема, особено ако ловите в променливо време. Тя също така гарантира, че можете да тествате и изпробвате нови тактики и методи, което потенциално ви позволява да се натъкнете на настройка, която революционизира вашия риболов.

Всеки рибар ще ви каже, че без подходящата екипировка никога няма да успеете да завържете платформата толкова точно, колкото е необходимо. Масата на словашката марка е мултифункционално решение, което чрез няколкото си отделни сегмента, ви позволява да се подготвите перфектно за риболовния процес.

Фокусът неизбежно пада върху динамичния дизайн на модела, неговата функционалност и съотношение цена/качество. С всички отличителни белези на висококачествена конструкция, които бихте очаквали от продукт на Делфин, масата е невероятно издръжлива. Това гарантира, че тя ще ви служи вярно през целия си живот на употреба на различни водоеми и може да се похвали с впечатляваща сила.

Нещо повече, тази маса също е супер стабилна. Можете да кажете сбогом на обикновените туристически маси с разхлабени, нестабилни крака, които разрушават конструкцията на вашата платформа. Тази маса е произведена с вниманието към детайла, което изисквате като ангажиран шаранджия.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти