• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Палатка Delphin CUBICON AirSPACE C2G

Модел:
101002537
Наличност:
В наличност
Цена
600.00лв.
с ДДС 600.00лв.
на 12 вноски по 59.06 лв.

12 x 58.40 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Ако търсите палатка с много пространство и комфорт, не трябва да изберете друга освен CUBICON AirSPACE C2G.

Този модел има стабилна, частично телескопична структура, предназначена за най-проста и бърза сглобка. Това обикновено е основният проблем с големите палатки, сглобяването отнема много време и е почти невъзможно да го направите сами. С CUBICON обаче няма за какво да се притеснявате и дори първокурсник риболовец може да го сглоби за няколко минути. Транспортните размери със сигурност ще ви изненадат, когато сравнявате размерите на монтирана палатка със сгъната такава. Ето защо е подходяща както за дълги, така и за кратки пътувания.

Палатката е достатъчно голяма, за да побере две легла вътре, като същевременно осигурява достатъчно място за движение, за вашите чанти и всичко необходимо за приятен престой край водата. Пространството вътре може да побере дори три легла, ако е необходимо, но CUBICON не е проектирана да служи само като „спалня“. Напротив! Поради височината си (190 см) и просторния интериор, може да се използва като дневен навес или като място за готвене. Следователно това е универсален подслон и само от вас зависи как ще го използвате.

Друго голямо предимство е вентилационната система, която се състои от няколко прозореца и капандура. На предния и задния панел е поставен голям прозорец с мрежа против комари, а четири по-малки прозореца са директно на тавана на палатката. По този начин въздухът може да влиза вътре, когато не можете да проветрите цялата палатка с големите прозорци, а през ноща това ще помогне за намалянето на конденза между слоевете на палатката. Козирката над входа осигурява допълнителна защита от слънцето и дъжда. Покривът е прикрепен към цялата конструкция с няколко щипки, за да се избегне всяко ненужно движение поради вятър. CUBICON също има 4 стабилизиращи въжета и колчета, включени в пакета, и стандартен под, фиксиран с качествен цип около периметъра. Край на мръсотията или нежеланите посещения от гризачи.

 

Техническа информация:

Външни размери: 270х270см

Височина: 190 см

Дължина на козирката: 40см

Транспортни размери: 100х20х20см

Тегло: 12,8кг

Воден стълб: 5000мм

Видео


Препоръчани продукти