• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Палатка Delphin PANORAMA Eazy

Модел:
101001506
Наличност:
Очаква доставка
Цена
490.00лв.
с ДДС 490.00лв.
на 12 вноски по 48.23 лв.

12 x 47.69 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

PANORAMA Eazy е много достъпна палатка по цена, която лесно може да се сравни с качеството на по-скъпите представители в тази категория. При проектирането на този продукт, намерението беше да се пусне на пазара палатка с нетрадиционен, но много практичен дизайн.

Всеки един прозорец формира съществена част от цената на палатките. Необходимо е да се включи материал и допълнително трудоемко шиене. Все пак решихме да плуваме срещу течението и заменихме класическия тесен вход с  два прозореца, присъстващи на повечето модели палатки, с ултра широк вход, който има няколко съществени предимства.

Поддържа перфектен изглед, сякаш имате и двата прозореца отпред. Освен това, палатката може да се проветрява много по-бързо (тя също има и заден прозорец) и също така да се затваря, ако е необходимо. Поставянето и премахването на леглата вътре вече е много по-лесно!

И най-важното е, че вложихме сумата, за която бихте платили, в този случай за ненужни прозорци, отпред, където всъщност се оформя вашия бивак и където това пространство и достъпност ще са много по-необходими. Предлага грандиозно пространство за двама души.

Конструкцията с две рейки на палатката е направена от алуминиеви тръби, които се съчетават перфектно и образуват много солидна основа. Заедно с използвания висококачествен материал, PANORAMA Eazy представлява надежден и изключително стабилен бивак, който несъмнено ще се справи дори с силен вятър или големи валежи. Изцяло залепените и впоследствие проверени шевове също допринасят за това.

Благодарение на размера си, палатката лесно може да побере два легла, като все още остава достатъчно място за комфортен престой край водата. Въпреки това, благодарение на транспортните си размери, тя е идеална и за риболовци, които предпочитат самотни експедиции, тъй като PANORAMA предлага прекрасно място за легло, стол, чанта и всичко необходимо.

Като още един плюс се явява и голямата предна козирка, което не е нещо по подразбиране в дадената ценова категория. В опаковката палатката се доставя заедно с основния под, който може да се закрепи към стените по периметъра с помощта на велкро. За удобен транспорт получавате и практичен преносим калъф с фиксирани дръжки. 

Технически параметри:

 • Външен размер: 305х250см
 • Височина: 160 см
 • Дължина на върха: 55 см
 • Транспортни размери: 140х25х25см
 • Тегло: 8 кг

Компактна и лесна за пренасяне, но и невероятно просторна с широк вход и заден прозорец. Перфектната палатка Delphin PANORAMA Eazy ви гарантира максимален комфорт по време на риболовните ви експедиции. Осигурява място за две легла, без да отнема от пространството за свободно преминаване. Изработена от качествени материали с дизайн, позвляващ бърз монтаж и демонтаж. Предлага се с удобна чанта за лесно пренасяне и съхранение.

На кои изисквания отговаря качествената рибарска палатка?

За да изберете добра палатка, трябва да вземете предвид условията, при които обикновено се осъществява риболова. Идентифицирайки най-често срещаните проблеми, с които се сблъсквате по време на риболовните си експедиции, ще ви бъде по-лесно да стесните търсеното и да направите правилен избор.

Един от въпросите, изискващи отговор е: за какво служи палатката като цяло? Нейната задача е да осигури комфортни условия на рибаря и място за заслужен отдих. В същото време може да се каже, че палатките често служат за защита на оборудването при лошо време. Рибарските палатки са незаменими при неколкодневен риболов, особено когато се налага непрекъснато наблюдение на въдиците през нощта.

Основният критерий при избора е възможността за бързо напускане на палатката и наличието на набор от удобства, които ще ви позволят да останете в нея дълго време. Те включват:

 • Височина на входа;
 • Способност за поддържане на топлина;
 • Степен на вентилация (лошата вентилация в съчетание с топло време може да превърне любимото ви занимание в мъчение);
 • Водоустойчивост (измерено в милиметри воден стълб: 3000 мм гарантира сухота при слаб дъжд, а 5000 мм при силен дъжд).

Факторът, който определя теглото на палатката, е материалът, от който са направени рейките на рамката. Най-добрият материал за дъгите, според повечето рибари, е дуралуминият. Той е много издръжлив и в същото време по-лек от пластмасата - друг популярен вид материал, използван от производителите.

Друг недостатък на пластмасовата рамка е нейната относителна крехкост. Когато се монтира на неравна повърхност, пластмасата често се чупи. Ако ще ловите през нощта, е невъзможно да си представите ситуация, по-лоша от това да седите под счупен навес, особено при лошо време. Рейките на Panorama Easy са направени от лек и устойчив алуминий.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти