• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Люлка Delphin Eazy SAFE

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101001522
Производител:
DELPHIN
Цена
130.00лв.
с ДДС 130.00лв.
на 12 вноски по 12.80 лв.

Описание

Целта беше ясна при проектирането на този продукт - да се пусне на пазара люлка на ненадмината цена, която лесно може да се справи дори с най-голямата риба. Резултатът? Delphin EazySAFE!

Основата на люлката е много здрава желязна конструкция с диаметър на тръбата до 22 мм. Благодарение на това люлката има отлична стабилност и няма опасност да се преобърне или повреди при боравене с улова. Използваният гумиран материал има няколко предимства. Достатъчно е да го избършете и не е необходимо да чакате дълго да изсъхне след риболов. Освен това се мие много лесно и не абсорбира неприятните миризми, които могат да се появят в колата ви. Цялата люлка е много здрава и по време на екстремни тестове успя да поеме тегло до 75 кг без проблем! В двата края е зашит мрежест плат, през който водата лесно се оттича отвътре навън. EAZYSAFE има покривало, оборудвано с велкро. Можете да затворите рибата вътре, ако например трябва да приготвите камера или да отидете да вземете вода, която да излеете върху улова. Краката са оборудвани с шарнирни стойки, които се адаптират към терена и предотвратяват потъване в земята при по-мека повърхност. Помислихме и за транспорта при проектирането на този продукт, което е друга силна страна на тази люлка. В средата конструкцията е гениално разделена, така че е достатъчно просто да я сгънете наполовина и да я носите удобно с помощта на дръжките.

В продукта Delphin EAZYSAFE получавате опростена, но добре обмислена и 100% функционална люлка на страхотна цена, така че никога няма да се налага да се притеснявате за своя улов.

 

Технически параметри:

Външни размери: 100х50х30см

Размер на леглото: 95х45х20см

Транспортни размери: 50х50х12см

Тегло: 3,60 кг

Препоръчани продукти