• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Люлка Delphin Eazy SAFE

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101001522
Производител:
DELPHIN
Цена
130.00лв.
с ДДС 130.00лв.
на 12 вноски по 12.80 лв.

Описание

Целта беше ясна при проектирането на този продукт - да се пусне на пазара люлка на ненадмината цена, която лесно може да се справи дори с най-голямата риба. Резултатът? Delphin EazySAFE!

Основата на люлката е много здрава желязна конструкция с диаметър на тръбата до 22 мм. Благодарение на това люлката има отлична стабилност и няма опасност да се преобърне или повреди при боравене с улова. Използваният гумиран материал има няколко предимства. Достатъчно е да го избършете и не е необходимо да чакате дълго да изсъхне след риболов.

Освен това се мие много лесно и не абсорбира неприятните миризми, които могат да се появят в колата ви. Цялата люлка е много здрава и по време на екстремни тестове успя да поеме тегло до 75 кг без проблем! В двата края е зашит мрежест плат, през който водата лесно се оттича отвътре навън. EAZYSAFE има покривало, оборудвано с велкро.

Можете да затворите рибата вътре, ако например трябва да приготвите камера или да отидете да вземете вода, която да излеете върху улова. Краката са оборудвани с шарнирни стойки, които се адаптират към терена и предотвратяват потъване в земята при по-мека повърхност.

Помислихме и за транспорта при проектирането на този продукт, което е друга силна страна на тази люлка. В средата конструкцията е гениално разделена, така че е достатъчно просто да я сгънете наполовина и да я носите удобно с помощта на дръжките.

В продукта Delphin EAZYSAFE получавате опростена, но добре обмислена и 100% функционална люлка на страхотна цена, така че никога няма да се налага да се притеснявате за своя улов. 

Технически параметри:

  • Външни размери: 100х50х30см
  • Размер на леглото: 95х45х20см
  • Транспортни размери: 50х50х12см
  • Тегло: 3,60 кг

Delphin Eazy SAFE е перфектната риболовна люлка, която ще създаде невероятен комфорт както на вас, така и на уловения от вас трофей. Благодарение на стабилната основа, можете да я разположите стабилно върху всякакъв терен. Здравата метална конструкция има огромна товароносимост – до 75кг. Тук имаме дизайн, който гарантира комфортно използване и дълготрайност на съоръжението.

Предназначение и свойства на рибарските люлки

Вероятно мнозина от вас са чували, че се продават шаранджийски люлки, но не всеки е използвал и знае защо са необходими и как трябва да се използват. Люлките са в основата на безопасността на рибите – те дават гаранция, че уловът ви няма да се нарани на брега. Благодарение на мекия материал, от който са направени, ще бъдат изключени всякакви наранявания на водните обитатели.

След като извадите шарана от водата, трябва незабавно да го поставите на постелката, след което можете удобно да извадите куката и да обработите раната. Някакъв тип обезопасителна подложка е необходима при улов на шарани с всякакъв размер, както трофейни, така и търговски. Особено, ако ще пуснете рибата обратно във водата след като я претеглите и се снимате за спомен.

Дизайн с най-много предимства

За тази цел се използват различни видове постелки, които имат своите плюсове и недостатъци. Моделите тип легло, които не докосват земята, са най-удобни за рибата и за рибаря. С предимство са съоръженията, оборудвани с плътна мрежа, които позволяват оттичане на водата. Именно с такъв дизайн е люлката Easy Safe на DELPHIN.

За най-безопасна се смята конструкцията тип „люлка“, от която е почти невъзможно да изскочи шарана. Тя трябва да бъде включена в екипировката на всеки шаранджия и можете да бъде закупена онлайн от нашия магазин. Продуктите ни са дело на престижна марка, която произвежда пълната гама продукти за риболов. В крайна сметка, ако рибата е наранена, пускането ѝ обратно във водата вече няма да има смисъл.

Люлката Delphin EAZYSAFE е лесно сгъваема, достигайки компактни и удобни за транспортиране размери.

Видео

Препоръчани продукти