• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Спининг чанта ATAK! Dynamic

Модел:
101001512
Наличност:
В наличност
Цена
106.00лв.
с ДДС 106.00лв.
на 12 вноски по 10.43 лв.

Описание

Практична чанта от серията ATAK!, предназначена специално за рибари, които са на лов за хищници  и които обичат да ловят динамично и искат да разгледат всички интересни места в района. В горната част на чантата ще намерите място за съхранение с регулируема преграда, благодарение на което винаги можете да организирате и съхранявате оборудване според нуждите си. Вътрешната страна на капака също има джоб с цип, където можете да съхранявате части от вашето риболовно оборудване и тъй като е от мрежа винаги ще знаете какво има в него. Долната част на чантата има отделение, в което ще намерите две практични пластмасови кутии за воблери, примамки и други аксесоари. Кутиите също имат отделения и прегради, които могат да бъдат подредени според вашите нужди за по-лесно съхранение. Само от вас зависи как искате да регулирате цялото си място и какво да съхранявате в него. Страните на чантата са оборудвани с мрежести джобове за различни малки предмети и това само добавя още повече практичност към този продукт.

Чантата като цяло е проектирана с акцент върху практичността, продължителността на живота и издръжливостта й. Чантата е добре подплатена от всички страни за максимална защита на аксесоарите вътре. Цялата долна част на торбата е с подсилен, водоустойчив слой, което означава, че съвсем спокойно може да я поставите върху мокра повърхност. Това допълнително я прави и по-стабилна.

Висококачествените ципове от външната страна са с пластмасови дръжки и удобни за хващане оранжеви каишки, които лесно ще намерите и издърпате във всякакви условия. Оранжевите аксесоари правят торбата лесно видима и откриваема дори в здрача така че рибарят винаги знае къде я е оставил. Чантата е изработена от лека и същевременно издръжлива черна материя. Оборудвана със сива презрамка, за носене през рамо. Чантата е завършена от нашия уникален сив камуфлаж ATAK! с графиките на хищните риби.

 

Технически параметри:

Размери на чантата: 32х21х25см

Размери на горното пространство: 30x20x10cm

Размери на долното пространство: 30x20X10cm

Размери на страничния джоб: 20х15см

Размери на кутията: 27х18х4см

Видео

Препоръчани продукти