• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Фидер чанта Delphin ATOMA size L

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
430410146
Производител:
DELPHIN
Цена
100.00лв.
с ДДС 100.00лв.
на 12 вноски по 9.84 лв.

Описание

Специалните чанти за захранка ATOMA са проектирани след дискусии с нашия тестер, Якуб Шабата, който е шампион на Република Чехия по фидерен риболов. Чантата е настина практична и компактна. Тя има всичко, което една добра чанта за захранка трябва да притежава. В горната ѝ част има отделение с цип. Това отделение има разделител, чиято позиция може да се промени, като то се закрепва към стените на чантата с Велкро лепенки.

Под това отделение има по-голяма част. Достъпът до нея се осъществява от предната част на чантата. В отделението ще намерите две практични кутии за различни риболовни принадлежности. От двете страни на чантата има джобове. Един от тези джобове има термо изолиран предпазен слой, благодарение на който в него можете да съхранявате жива стръв.

Разбира се, джобът се представя изключително добре, ако добавите в него охлаждащ агент, като охладителен елемент за хладилна чанта. Това пространство е идеално за съхранение на червеи през целия ден. Ако ловите риба само с царевица, можете да съхранявате охладена бирата си там.

Вторият страничен джоб е с класическа конструкция и е проектиран за съхранение на различни по-малки принадлежности. Чантата ATOMA може да се носи чрез практична дръжка в нейната горна част или чрез презрамка, която е включена в доставката.

Чантата е с наистина добра изработка и тя има масивни ципове с пластмасови елементи за дърпане. Можете да закупите и допълнителни кутии за вашата ATOMA, които са маркирани с В-06.

Технически параметри:

  • Модел: Delphin ATOMA размер L
  • Размер: 41х25х20см
  • Размер на горното отделение: 28x23x7cm
  • Размер на пластмасовата кутия: 275x180x42mm (възможност за закупуване на кутии B-06)
  • Размер на страничните джобове: 19x13x7см

Видео

Препоръчани продукти