• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Чанта за фидер хранилки Delphin ATOMA FEEDCASE

Наличност:
В наличност
Модел:
101001511
Производител:
DELPHIN
Цена
52.00лв.
с ДДС 52.00лв.

Описание

Уникална чанта, проектирана специално за съхранение и транспортиране на фидер хранилки. Здравите, силно подплатени стени ви позволяват да опаковате наистина голям брой фидер хранилки, необходими за вашия риболов. Вътрешността е разделена на четири части. Всички те са закрепени с велкро, което означава, че са подвижни.

Това предимство дава възможност за перфектно подреждане на вътрешното пространство и самите прегради при необходимост. Освен това има голям мрежест джоб от вътрешната страна на капака, който ви позволява да съхранявате други принадлежности за риболов или вашите документи. Както е обичайно при чантите на Delphin, FEEDCASE е оборудван с висококачествени ципове и пластмасови дърпачи, които улесняват отварянето и затварянето.

Дръжката с EVA пяна, която се намира в горната част, прави пренасянето на чантата лесно. Това е важен детайл, защото тя ще предотврати  накланянето на чантата и съответно разпиляването или смесването на съдържанието й. Специфичният дизайн на този продукт се подчертава от бордото на капака й, характерен за нашите продукти, предназначени специално за фидер риболов.

Технически параметри:

  • Размери: 30х20х10см
  • Вътрешен джоб: 29х19см
  • Брой вътрешни прегради: 4 бр

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти