• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Чанта за легло Delphin Area BED Carpath

Модел:
420220275
Наличност:
Очаква доставка
Цена
99.00лв.
с ДДС 99.00лв.
Описание

Безупречният дизайн на тази висококачествена чанта позволява три начина на носене. Първият е чрез удобна, подплатена презрамка, за носене през рамо. Вторият тип е чрез дръжки за вертикално носене в ръка, а третият е за хоризонтално носене на чантата.

Изключително здравите ципове гарантират нейната дълготрайност и дълъг експлоатационен живот. Благодарение на достатъчното място в чантата, можете да носите големи легла без каквито и да е проблеми, а нейното опаковане отнема изключително кратко време. В тази чанта можете да носите следните наши модели походни легла: GT6, GT8, ST8, ST8+.

Технически параметри:

  • Размер: 95x87x26см

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайнерски модел, който съчетава камуфлажен визуален макет и форми на шаран, които заедно правят камуфлажен дизайн. Този уникален и невъзвратим дизайн е направен изцяло от Delphin и изтласква границите на вашето оборудване за риболов до чисто ново измерение.

Купувайки удобно шаранджийско легло от серията CARPATH, е задължително да се снабдите и с удобна чанта за неговото пренасяне и съхранение. Чантата, която ви предлагаме е предназначена за Delphin Area BED Carpath, но може да се използва за пренасяне и на леглата GT6, GT8, ST8, ST8+.

Защо чантата е аксесоар, от който не бива да се отказвате?

Едва ли е необходимо да обясняваме колко необходимо е удобното походно легло при неколкодневни риболовни експедиции. След като сте осъзнали нуждата от удобно място за отдих и сън, е логично да разберете и нуждата от правилното му съхранение. Специално проектираната чанта не позволява на детайлите да се замърсяват и износват.

Независимо дали при съхранение на леглото у дома или при транспортирането му до мястото на риболов, здравият калъф предпазва матрака от замърсяване, а елементите на сглобката от фатално повреждане. Когато натрупате в багажника на колата си цялото необходимо риболовно оборудване, рискът то да повреди леглото се повишава.

Удобно пренасяне

Дизайнерската чанта за легло от серията DELPHIN CARPATH има и друго важно предназначение – лекота и удобство при пренасяне. Признайте, че много рядко имате възможност да паркирате автомобила си точно до участъка, в който ще ловите. Обикновено се налага да правите дълъг преход, натоварени с въдици и други такъми.

Специалният калъф за легло Delphin Area BED Carpath ви дава цели три опции за носене – една от тях е през рамо, а другите две са в ръка, като носите леглото вертикално или хоризонтално. Дръжките са направени от изключително здрави синтетични влакна и имат висока товароносимост. След години на използване, те няма да се скъсат или разшият.

Производителят е създал един удобен и стабилен дизайн, подсилен чрез външни ръбове. Ръбовете успяват да придадат компактна форма на чантата в празно състояние, така че тя да заема по-малко място в палатката и в автомобила. Тук отново виждаме патентования от Делфин камуфлажен принт, който свързва стилистично чантата и леглото.

Видео

Препоръчани продукти