• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Калъф за телескопични колчета Delphin Area STICK Carpath

Модел:
101000355
Наличност:
В наличност
Цена
30.00лв.
с ДДС 30.00лв.

Описание

Delphin Area STICK е практичен текстилен калъф за всички ваши колчета на брега. Той е изработен от относително дебел плат, който е гумиран отвътре и следователно, може лесно да бъде почистван. Калъфът е проектиран за съхранение до 8 бр. колчета, оборудвани с остра част, като нашите C-STICKs или D-STICKs.

Поради тази причина, ние сме използвали в долната част дебел и подсилен материал. Тази част е проектирана за поставянето на остри върхове. Острите краища вече няма да пробиват чантите ви или да повреждат нещата, поставени в тях. Този калъф може лесно да бъде навит и фиксиран с Велкро ленти. Освен това, той осигурява защита на вашите колчета.

Самият калъф има лента в горната си част, която може да се използва като дръжка. Наличен в нашата уникална кафява камуфлажна шарка CARPATH, състояща се от силуети на шарани

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн, който комбинира камуфлажни елементи със силуети на шарани, които, комбинирани, създават камуфлажната шарка. Този уникален и невъзпроизводим дизайн е изработен изцяло от Delphin и той разширява границите на вашето риболовно оборудване до напълно нови измерения.

Технически параметри:

  • Размер на калъфа - разгънат: 95х55см
  • Размер на калъфа - сгънат: 80x20см

В риболова се използват различни видове телескопични колчета - за укрепване на шаранджийски стойки и друго риболовно оборудване. За тяхното удобно и безопасно пренасяне, DELPHIN създаде невероятния калъф Area STICK Carpath. В дизайна му са включени значителни подобрения, които гарантират както лекота на използване, така и дълготрайност на самото изделие.

Стабилно укрепване на колчетата

Визията на калъфа, погледнат отвън ще ви впечатли, но най-голямо впечатление ще ви направи дизайна на вътрешното отделение. Моделът е проектиран за 8 броя колчета от сериите C-STICKs или D-STICKs. Може да се използва с колчета на други марки, които отговарят по размер. Телескопичният дизайн на колчетата позволява да се работи с една и съща стандартна дължина на укрепителните детайли.

За всяко колче е предвиден самостоятелен джоб, както и ластичен ограничител в горната част, които да го държат добре фиксирано на неговото място. Джобчетата са изработени от подсилена текстилна тъкан, която ще издържи на острите върхове и няма да се скъса след известно време на употреба.

Този дизайн на поединично подреждане ви позволява да защитите колчетата си от драскотини и деформации. Освен това, благодарение на него, калъфът може да се навие на руло и да придобие компактни и удобни за носене размери. Производителят е поставил велкро лепенки, които да държат здраво сгъната чантата. Осигурени са и дръжки за самостоятелно пренасяне, когато няма достатъчно място в раницата ви.

Принтът Carpath – патентован дизайн на словашкия бранд

Можете да намерите различни модели калъфи за колчета тип телескоп, но малко от тях ще притежават привлекателната визия на Area STICK Carpath. Тя се дължи изцяло на патентования от словашката марка принт, който е интересна интерпретация на класическия камуфлаж. В десена на тъканта присъстват добре познатите ни камуфлажни цветове, но тук те са оформени с фигури на множество шарани.

Тъканта, използвана за изработка на превъзходния калъф, е здрава и устойчива на износване. Цветовата комбинация ви позволява не само да се слеете с природата, но и да предпазите екипировката си от замърсяване. Платът подлежи на мокро почистване. Страхотен подарък за близък човек, любител на риболова.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти